Motivul pentru care Iulia Vântur și Salman Khan nu se căsătoresc. Ce mărturisiri a făcut celebrul actor: ''Nu cred în...”

Data publicării:
Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV
Descriere foto: Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani, însă nu au de gând să se căsătorească. Actorul a făcut și câteva mărturisiri despre nuntă.

Chiar dacă în România se bucura de un succes imens, Iulia Vântur a decis să plece în India pentru a lua totul de la zero. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de superstarul Indiei, Salman Khan. Deși formează un cuplu de mai bine de zece ani, cei doi nu se gândesc la căsătorie. Recent, vedeta a fost întrebată de către un admirator când se va căsători cu actorul, iar blondina a vorbit într-un interviu pentru Bollywood Hungman despre planurile de viitor cu acesta. Iulia Vântur susține că este mult mai important cum se înțeleg oamenii unul lângă celălalt decât un simplu act.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: ''Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?'' A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el'', a declarat Iulia Vântur, potrivit libertateapentrufemei.ro.

 

Ce spune Salman Khan despre căsătorie

 

Celebrul actor, Salman Khan, a declarat într-un interviu că nu crede în căsnicie, motiv pentru care nu vrea să facă nuntă.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da'', a declarat Salman Khan.

 

Ce avere are Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur

 

Salman Khan se bucură de un succes imens în toată lumea. El este unul dintre cei mai bine plătiți actori din India. S-a lansat în lumea cinematografiei în anii 90, iar de atunci a strâns o avere impresionantă. Salman Khan avea, în anul 2021, o avere estimată la 360 de milioane de dolari, conform statisticilor Forbes. Acești bani provin din activitatea sa actoricească dar și din afaceri. 


Salman Khan are propria afacere cu deodorante și se pregătește să își lanseze și propriul parfum. 


„Nu este un parfum. Este o experiență. Ia-ți și tu 1965 de la Myntra”, a fost mesajul lui Salman Khan pe Twitter.


Din cauza pandemiei de Covid-19, Salman Khan a scos pe piață, inițial, dezinfectante pentru mâini, iar după aceea a lansat și gama de deodorante. 


„Planul nostru era să lansăm deodorante. Dar la acest moment este nevoie de igienizarea mâinilor. Prin urmare, am lansat aceste produse igienice pentru mâini sub marca FRSH. Vom ieși cu deodorante mai târziu. De asemenea, în plan sunt șervețele corporale și parfumuri”, declara anul trecut Salman Khan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel