Iulia Vântur, gafă de proporții, în direct: „S-au spus diverse”. Iubita lui Salman Khan a explicat ce s-a întâmplat, de fapt

Data publicării:

Iulia Vântur face lumină în situația care a urmărit-o ani la rând. 

În urmă cu mai mulți ani, pe vremea când prezenta emisiunea „Dansez pentru tine” alături de Ștefan Bănică, fostul soț al „Zânei Surprizelor”, Iulia Vântur a făcut o gafă care a urmărit-o mulți ani. Fosta prezentatoare TV a spus, atunci, în direct, că se află la emisiunea „Surprize, surprize”. 


 
„Am ocazia să vă explic acum. În sfârșit, după atâția ani de zile, în care s-au spus diverse, am ocazia acum, la Măruță, să-mi facă dreptate și să-mi spun adevărul. Eram la Dansez pentru tine, ediție specială și ofeream toate premiile pentru concurenții noștri.

Erau atât de multe și toată seara aia am spus: ‘Și mai avem o surpriză. Și mai avem o surpriză’. La un moment dat, când vorbeam, Mona Segal îmi explică în cască că mai avem o surpriză și eu am zis: ‘Și aici la Surprize, Surprize!’. Pentru că era surpriză după surpriză. Dar eu nu m-am crezut niciodată la Surprize, Surprize, știam că sunt la Dansez pentru tine. A fost după cu..surprize. Ștefan era obișnuit atunci cu surprize acasă...Nu am primit amendă, penalizare, am râs cu toții”, a povestit Iulia Vântur, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 

Citește și: Iulia Vântur, motivul pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă și nu a devenit mamă:„M-am simțit câteodată rușinată, umilită”

Face un documentar despre viața lui Salman Khan

 

Iulia Vântur a ales să părăsească România, în urmă cu mai mulți ani. Vedeta s-a stabilit în India, unde și-a refăcut complet viața. Se bucură de succes acolo nu doar pe plan profesional, cât și sentimental. Și, chiar dacă aceasta este destul de reținută când vine vorba de viața sentimentală, relația ei cu Salman Khan nu mai este niciun secret pentru nimeni.

 

Acum, fosta prezentatoare Tv lucrează la un documentar despre viața iubitului ei. 

„Documentarul trebuia să fie cu o singură parte,dar are cinci episoade, nu poți spune atâtea într-un singur episod. (...) Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. Reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș.", a mai povestit vedeta, în emisiunea de la PRO TV. 

VEZI ȘI: Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre Salman Khan. Cum își caracterizează vedeta partenerul: „Duce cu el un bagaj plin”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel