Iulia Vântur, motivul pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă și nu a devenit mamă:„M-am simțit câteodată rușinată, umilită”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Iulia Vântur, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Vântur, instagram

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care nu s-a măritat și nu a devenit mamă până acum. 

Iulia Vântur a ales să părăsească România în urmă cu mai mulți ani, când s-a stabilit în India, unde și-a refăcut complet viața. Vedeta s-a bucurat de succes acolo nu doar pe plan profesional, cât și sentimental. Și, chiar dacă aceasta este destul de reținută când vine vorba de viața sentimentală, relația ei cu Salman Khan nu mai este niciun secret pentru nimeni.

Iulia Vântur, motivul pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă și nu a devenit mamă

Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns încă în fața altarului și nu a făcut un copil până acum. Iulia Vântur este de părere că totul vine de la sine și la momentul potrivit, iar oamenii nu ar trebui să mai pună presiune și să reacționeze la alegerile altora. 

„Da, am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani, apoi să fac un copil etc. Cred că mereu am ales altceva, exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur. E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur.

M-am învinovățit, m-am îndoit, m-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri, tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea „normalității. Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP, fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu, așa cum am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră, așa, fără regrete, doar cu recunoștință.”, a declarat Iulia Vântur pentru Viva!

Cum îl caracterizează Iulia Vântur pe Salman Khan

Într-un interviu recent, Iulia Vântur a recunoscut că partenerul său este greu de înțeles în unele momente, dar cu toate astea, vedeta l-a caracterizat pe Salman Khan ca fiind un om bun și simplu, care se face plăcut prin felul său de a fi.

„Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune ‘bhai’ adică ‘frate’ (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu ‘după vorbă, după port’, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”, a declarat Iulia Vântur, potrivit VIVA!.

Iulia Vântur, susținută în carieră de Salman Khan

 Artista vorbește cu mândrie despre faima pe care a câștigat-o într-un timp relativ scurt pe continentul asiatic, iar răsplata este pe măsură, spune ea.

„Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință.

În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Acum mă bucur să aud „Im a big fan, I love your voice and… that song'. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea. Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum.”, a declarat Iulia Vântur potrivit sursei citate mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel