Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre Salman Khan. Cum își caracterizează vedeta partenerul: „Duce cu el un bagaj plin”

Data publicării:
Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV
Descriere foto: Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri inedite despre partenerul său, Salman Khan. 

Iulia Vântur a ales să părăsească România în urmă cu mai mulți ani, când s-a stabilit în India, unde și-a refăcut complet viața. Vedeta s-a bucurat de succes acolo nu doar pe plan profesional, cât și sentimental. Și, chiar dacă aceasta este destul de reținută când vine vorba de viața sentimentală, relația ei cu Salman Khan nu mai este niciun secret pentru nimeni.

Cum îl caracterizează Iulia Vântur pe Salman Khan

Într-un interviu recent, Iulia Vântur a recunoscut că partenerul său este greu de înțeles în unele momente, dar cu toate astea, vedeta l-a caracterizat pe Salman Khan ca fiind un om bun și simplu, care se face plăcut prin felul său de a fi.

„Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune ‘bhai’ adică ‘frate’ (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu ‘după vorbă, după port’, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”, a declarat Iulia Vântur, potrivit VIVA!.

Iulia Vântur, susținută în carieră de Salman Khan

 Artista vorbește cu mândrie despre faima pe care a câștigat-o într-un timp relativ scurt pe continentul asiatic, iar răsplata este pe măsură, spune ea.

„Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință.

În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Acum mă bucur să aud „Im a big fan, I love your voice and… that song'. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea. Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum.”, a declarat Iulia Vântur potrivit viva.

Cum a ajutat-o Salman Khan în carieră

Mai mult, Iulia Vântur mărturisește faptul că lucrurile acestea nu ar fi fost posibile fără partenerul ei de viață, care a introdus-o în acest domeniu. Fosta prezentatoare TV spune că a fost extrem de mare presiunea, întrucât iubitul ei este foarte cunoscut în acea țară și nu trebuia să dezamăgească.

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a mai declarat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel