Buhnici și vergeturile. Mircea Badea, despre singurul caz în care o femeie ar trebui să arate impecabil: Am și eu totuși o exigență

Data publicării:
Mircea Badea, captură video YouTube
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube

Mircea Badea a reacționat după ce a văzut că declarațiile lui George Buhnici despre vergeturi au luat mega amploare - atât pe Internet, cât și la televizor.

În primul rând, Mircea Badea a spus că este de neînțeles cum românii sunt interesați de inepțiile lui George Buhnici când, de exemplu, Roborul nu se mai oprește din creștere.

Dar mai multe despre acest subiect a vorbit la Antena 3.

Mircea Badea a spus că nu ar trebui să ne intereseze ce spune X despre noi, atâta timp cât suntem „ok” cu noi din orice punct de vedere. Poate suntem prea sensibili dacă vine cineva și ne spune, de exemplu, că nu este ok să avem vergeturi și noi suntem foarte afectați de acest lucru. Cu siguranță, oamenii care au prins Al Doilea Război Mondial nu ar fi interesați dacă cineva le-ar spune că nu au pătrățele pe abdomen.

Pe X-ulescu nu-l putem schimba, poate să spună ce vrea el, important este cum ne raportăm noi la anumite atacuri și declarații controversate. Aceasta este concluzia lui Mircea Badea, potrivit DC News.


„Eu credeam că Buhnici nu există. Cine e Buhnici?! Pentru mine este nimeni în drum. Cui îi pasă ce a zis Buhnici despre orice?! Dar se pare că unii iau lumină de la Buhnici. (...) Acum nu mai interesează pe nimeni de Robor, românii erau interesați de ratele la bănci doar pe vremea lui Dragnea. Hai să vorbim de Buhnici, că doar asta vor românii. Acest subiect, în realitate, nu există, dar lumea este interesată și eu vreau audiență. 

Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el. Niște doamne au vorbit la televizor și erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare greșit. Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte. (...) Nu lăsa viața să-ți răpească mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste. (...) De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (...) Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră, de fapt, abia acum am trecut prin niște crize - pandemie, război la graniță, apocalipsă economică”, a spus Mircea Badea. Citește continuarea pe DC NewsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel