George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită: "Obezitatea este o problemă națională". Soția sa îi sare în apărare

George Buhnici, foto Instagram
Descriere foto: George Buhnici, foto Instagram

George Buhnici a avut prima reacție, după ce a declarat public faptul că nu vrea să vadă femei cu vergeturi și celulită pe plajă.

George Buhnici a oferit prima reacție, după valul de critici ce au apărut în mediul online la adresa lui, din cauza faptului că a jignit femeile cu vergeturi și celulită. Acesta declara inițial că vrea să meargă vara la plajă fără a vedea astfel de "siluete" acolo și a dat-o drept exemplu pe soția sa, care arată ca o adolescentă. Acum, vloggerul clarifică situația, spunând faptul că nu a încurajat nicio clipă pedofilia, doar că obișnuiește să-i facă des acest gen de complimente partenerei lui, care are foarte mare grijă al silueta sa.

"Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. 

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.", a scris Buhnici pe site-ul său.

Ada Galeș, reacție acidă la comentariul făcut de George Buhnici: "Femeile sunt ce vor ele să fie"

"Obezitatea este o problemă națională"

Cu toate acestea, în continuare, George Buhnici își menține opinia cu privire la fenomenul obezității din țara noastră, care este din ce în ce mai amplificat, susține el. În acest sens, oamenii nu ar trebui să se ofenseze, pentru că aceasta este realitatea, și să ia atitudine. 

"Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. În #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici și nu numai. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională.

O persoană obeză nu alege să fie obeză dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.", a continuat el.

Lorena Buhnici, reacție în scandal

Se pare că nici soția lui George Buhnici nu a putut sta deoparte de acest scandal, având o replică acidă pe rețelele de socializare la adresa celor care îi critică soțul.

"Un interviu în care informația a fost clară a fost scoasă din context a dus la priceperea unor oameni de a ataca și arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct... la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin... cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către subiectul corect.. ca să puteți să dormiți liniștite.", a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

Buhnici, derapaj despre femeile cu vergeturi și celulită, care nu arată a minore. Psihologul Radu Leca: Cădere uriașă de imagine. Nu a fost o glumă

Declarația inițială a lui George Buhnici, care a stârnit controverse

"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis”, a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!”, a clarificat Lorena Buhnici, potrivit dcnews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 iul 2022, 18:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience