Iulia Albu, reacție neașteptată după ce Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer: „Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult”

Data publicării:
Iulia Albu, Mihai Albu, susra foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, Mihai Albu, susra foto Instagram

Iulia Albu a avut prima reacție după ce fostul său soț a dezvăluit diagnosticul crunt pe care l-a primit.

Mihai Albu a uimit pe toată lumea, după postarea prin care a anunțat faptul că a fost diagnosticat cu cancer și că în prezent se află sub supravegherea medicilor. Astfel, chiar dacă el și fosta soție au rupt legătura după ce au divorțat cu câțiva ani în urmă, celebrul critic de modă i-a transmis public un mesaj neașteptat acestuia, în care îi spune că atât ea, cât și fiica celor doi îi sunt alături în această perioadă dificilă, pe care trebuie să o depășească victorios din prima.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi, dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI.”, a fost reacția pe care a avut-o Iulia Albu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Vica Bochina a renunțat definitiv la alcool și s-a apucat de numerologie. Blondina vine cu previziuni pentru 2024

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer

Astfel, se pare că diagnosticul neașteptat a a venit în urma unui control de rutină, le povestește Mihai Albu fanilor. Au urmat apoi ample investigații, dar și o operație, pentru ca problemele să nu se extindă și pentru ca acesta să poate începe cât mai curând tratamentul și recuperarea.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu și echipa sa la Spitalul Sanador, cărora le mulțumesc pentru profesionalism si implicare.”, le-a transmis el fanilor.

VEZI și: Marian Golea, previziuni pentru Florin Piersic. Ce se va întâmpla cu marele actor: „Acesta e singurul remediu”

„Încă mă aflu in perioada de convalescență”

Chiar dacă a avut puterea de a-și împărtăși și de a-și face publică experiența care nu este deloc una ușoară, Mihai Albu le spune fanilor că se află încă într-un amplu proces de recuperare, după intervențiile suferite. De asemenea, acesta și-a dorit să tragă și un semnal de alarmă și să-și sfătuiască toți urmăritorii care se știu sau nu cu probleme să meargă în mod activ la specialist.

„Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase.”, a mai spus el.

VEZI și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna mai 2024. Vin vești grozave pentru multe zodii care vor face bani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel