Vica Blochina a renunțat definitiv la alcool și s-a apucat de numerologie. Blondina vine cu previziuni pentru 2024

Data actualizării: | Data publicării:
Vica Blochina, captură video Youtube, Xtra Night Show
Descriere foto: Vica Blochina, captură video Youtube, Xtra Night Show

Vica Blochina a făcut mai multe schimbări radicale în viața sa.

Vica Blochina a ales să se reprofileze complet și, spre uimirea multora, blondina vrea să se specializeze în numerologie. Chiar dacă această veste vine extrem de neașteptat pentru multe persoane, aceasta spune că a pasionat-o mereu acest domeniu, pe care acum a început să-l ducă la alt nivel. Astfel, înainte de a face previziuni pentru fiecare număr de destin, aceasta i-a oferit în direct și câteva sfaturi lui Dan Capatos, pe care l-a avertizat și cu privire la unele lucruri pe care trebuie să le înlăture definitiv din viața sa. 

„Nu mai vreau distracție, alcool, gata, uită-te și învață. E foarte bine așa. Tu oricum nu ai voie să bei prin cifra ta, trebuie să ai o viață extrem de ponderată, pentru că tu, fiind născut pe data de 25, ești cifra 7, ești născut geniu, conducător, ești ca Putin. La tine în corp este extrem de multă energie. La tine în viață necesită multă disciplină, dacă vrei să ai parte de mult realizări. Trebuie să ai o vedere clară, pentru că poți fi multitasking.”, a declarat Vica Blochina în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna mai 2024. Vin vești grozave pentru multe zodii care vor face bani

Vica Blochina, despre numerologie

Astfel, aceasta spune că mereu și-a dorit să studieze ceva care aduce rezultate practice și care vine cu sfaturi pragmatice, spre deosebire de alte domenii. Chiar dacă mulți pot lua încă în derâdere acest domeniu, Vica Blochina îi atenționează pe toți care fac asta, întrucât numerologia este o reală știință, cu rădăcini adânci în istoria noastră.

„Mereu m-a pasionat asta, îmi doresc să fac ceva care duce la un rezultat. Numerologia te învață să-ți dai seama ce-ți dorești, de ce energie ești ghidat și îți dă și cheia, astfel încât să faci lucrurile. Numerologia este cea mai veche știință care există pe planeta asta, ca să nu facem glume pe tema asta. Este o știință descoperită de Pitagora, căruia îi învățăm și acum teoria. Toți președinții au numerologii lor.”, a continuat ea.

VEZI și: Marian Golea, previziuni pentru Florin Piersic. Ce se va întâmpla cu marele actor: „Acesta e singurul remediu”

Blondina, previziuni pentru 2024

În continuare, blondina a oferit și câteva previziuni generale pentru anul 2024, care nu se anunță a fi unul extrem de bun, după cum spune chiar ea. Astfel, persoanele care au greșit în urmă cu 8 ani și până în prezent s-ar putea să aibă parte de anumite consecințe karmice.

„Anul 2024 este un an karmic, iar fiecare om are o anumită cifră și o să fie un an extrem de greu. Mai ales pentru oamenii care au și cifra 8. În anul 2024, unii pot rămâne fără bani, fără nimic sau, dacă au fost super corecți cu viața lor, o să primească foarte multe. Dacă vrea cineva, îmi poate scrie și eu îi ajut din plăcere.”, a continuat ea.

Citește și: Ce i-a spus Carmen Harra lui Florin Piersic în urmă cu 30 de ani. Care sunt șansele actorului de a se recupera completGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel