Iulia Albu desființează vedetele cu operații estetice: „O fetiță de 14 ani nu trebuie să „se tuneze” pentru a se integra”

Data publicării:

Iulia Albu a vorbit despre modelele pe care societatea actuală le promovează.

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate apariții mondene de la noi din țară, întrucât, de-a lungul timpului, vedeta a spus mereu lucrurilor pe nume și nu s-a temut de părerile celorlalți. De asemenea, celebrul critic de modă și-a creat propria imagine prin stilul său unic, extrem de diferit și de tipic personalității ei, lucru pe care și-ar dori să-l insufle tuturor fanilor săi.

„Cea mai mare satisfacție este pentru mine faptul că pot determina oamenii să lupte pentru cine sunt. Să nu se ascundă după tipare și să nu renunțe la visele lor. Este un sentiment fabulos să poți inspira valori sănătoase. De la a te apăra atunci când ești călcat în picioare, la a aduna nu doar gunoiul tău, cât și al altora, de la a te construi ca individ prin propria muncă până la a-ți iubi limba și a o vorbi corect. „Cârpele au fost și sunt doar un pretext, imaginea de ansamblu e ceva total diferit.”, a declarat Iulia Albu, potrivit viva

Poate te interesează și: Iulia Albu a ajuns pe patul de spital, în prag de sărbători. Ce s-a întâmplat cu vedeta

 

„Datoria mea este față de cei de acasă”

Chiar dacă vedetele pe care le „critică” i-au adresat, de-a lungul timpului, mulțumiri, Iulia Albu spune că interesul ei este cu totul altul. Aceasta vrea ca mesajul său să fie auzit și de adolescente, care tind să copieze exemplele pe care le văd pe micile ecrane, care nu sunt întotdeauna cele mai bune. 

„Mi se întâmplă frecvent. Nu că m-ar interesa foarte tare subiectul. Nu mă înțelege greșit, nu sunt o persoană arogantă și nu sufăr de suficiență, însă realitatea este că datoria mea este față de cei de acasă. O celebritate își poate angaja un stilist bun, dar o fetiță de 14 ani trebuie să audă, tare și răspicat, că nu trebuie să se ultrasexualizeze pentru a avea o carieră. Că nu trebuie să „se tuneze pentru a se integra. Și, mai ales, că nu trebuie să se compare niciodată cu nimeni.”, a continuat aceasta.

Citește și: Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care și-au făcut avatar online cu inteligența artificială. „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție”

 

Mai mult, Iulia Albu consideră că acest curent promovat de aproape toate aparițiile din social media nu va mai dura foarte mult, iar naturalul va fi cel care va învinge. 

„Paradoxal, nu o văd mergând prea departe. Nu pe termen lung. Deja oamenii au început să înțeleagă că natura își face treaba cel mai bine și renunță, încet, încet, la inutil. Unicitatea câștigă din ce în ce mai mult teren, în defavoarea uniformei. Viitorul sună bine!”, a mai spus ea.

Pe același subiect: Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă: „Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase”

Ce sfat are Iulia Albu pentru femei

În final, criticul de modă le-a oferit și un sfat prețios doamnelor și domnișoarelor, care nu trebuie să se ghideze niciodată după aceleași tipare și exemple, pe care societatea le promovează. 

„În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta. Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine.”, a conchis Iulia Albu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel