Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă: „Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase”

Data publicării:

Iulia Albu a vorbit despre stilul vestimentar pentru care optează Brigitte Sfăt.

Iulia Albu a luat noi vedete în vizor, în cadrul emisiunii „Poliția Modei”, de pe Antena Stars. Celebrul critic de modă a analizat-o de data aceasta pe Brigitte Pastramă, care nu are stil, din perspectiva acesteia. Concret, Iulia Albu consideră că Brigitte a strălucit în perioada în care a fost căsătorită cu Ilie Năstase, moment în care avea acces la extrem de multe lucruri scumpe.

”Să eliminăm titlul de „miss” pentru persoanele care nu au defilat niciodată pe un podium că nu se încadrează. Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. Atunci a fost momentul în care a avut acces la lucruri foarte scumpe, la locuri mai spectaculoase. A fost momentul când a pășit pe covorul roșu internațional alături De Ilie. După a fost o pantă descendentă. Se duce către concursurile de miss din anii '90”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția Modei, potrivit spynews.

Ovidiu Buta, critici la adresa lui Brigitte

Brigitte este adepta brandurilor, consideră Ovidiu Buta, care nu este nici el pe deplin mulțumit de stilul vestimentar pe care îl are aceasta.

”Ea se îmbracă ca o vampă. Ea este o mare amatoare a tot ceea ce poartă un logo. Este o chestie de gust. Îmi place și nu-mi place. Are o semnătură stilistică de a-și arăta lenjeria”, a replicat Ovidiu Buta.

VEZI și: Iulia Albu nu s-a vopsit niciodată: „Știu că pare greu de crezut”. Care este motivul

 

Iulia Albu, critici acide la adresa lui Denise Rifai

În altă ediție a emisiunii, Iulia Albu a criticat-o direct pe Denise Rifai, în primul rând pentru geanta și pantofii pentru care a optat. 

„Nu e o pungă? E o geantă? Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie.
Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a spus Iulia Albu, în altă ediție a emisiunii „Poliția Modei”.

În schimb, Ovidiu Bută a avut cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei TV, excepția determinând-o tot geanta. 

„O avem pe Denise Rifai la un eveniment arătând civilizat. Mai puțin geanta aia. Mă stresează când brand-ul e mult prea vizibil”, a explicat el.

Iulia Albu, reguli stricte pentru fata ei: „Sunt o mamă responsabilă”. Ce nu are voie să facă Mikaela

Motivul pentru care Denise Rifai se îmbracă mereu în negru

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a dezvăluit motivul pentru care publicul o vede întotde4auan doar în haine negre. 


„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru', a spus Denise Rifai pentru kanald.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel