Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care și-au făcut avatar online cu inteligența artificială. „Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea o altfel de prostituție”

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu, Instagram

Iulia Albu a lansat o serie de critici la adresa vedetelor care și-au făcut avatar online cu inteligența artificială.

Iulia Albu nu s-a mai putut abține și a răbunfit la adresa vedetelor care și-au făcut avatar online cu inteligența artificială. Tot mai multe vedete au profitat de această aplicație, însă criticul de modă nu a fost impresionată de acest lucru.

Iulia Albu, critici dure la adresa vedetelor

„ A fi influencer nu înseamnă în a te poza doar în chiloți pe plaje exotice sau să îți fotografiezi copilul când mănâncă sau când face la oliță și a etala o viață absolut perfectă pe care, de fapt, nu o trăiești în realitate”, a spus Iulia Albu pentru viva.ro

„ Atunci când o celebritate din Satele Unite sau din afară, în general, promovează o aplicație sau un trend, o face de cele mai multe ori pe bani. Și pe bani foarte mulți. Dacă analizăm situația, în contextul scandalului cu brand-ul de îmbrăcăminte și încălțăminte, de exploatare a minorilor- cu acele trimiteri către pedofilie absolut sinistre, putem observa că celebrități Nicole Kidman 'endorsează' în continuare brand-ul cu brațele larg deschise. Este până la urmă o alegere pe care acești oameni o fac în mod conștient, asumat și contra unor sume amețitoare. Nu este și nu va fi niciodată ok să se întâmple așa ceva”, a susținut Iulia Albu.

Iulia Albu: „Este comic și trist, în același timp.”

Totodată,Iulia Albu este de părere că tutl se reduce la numărul de like-uri din diversele campanii.

„ Îndoirea limitelor morale pentru like-uri este și ea un altfel de prostituție. Pentru persoanele care trăiesc exclusiv din online este simplu. Totul se reduce la like-uri și numărul de campanii care le sunt propuse. Este comic și trist, în același timp. Asta în cazul în care vedeți foarte multe persoane care o folosesc și care erau înainte foarte vocale în legătură cu războiul din Ucraina și politica externă a Rusiei”, a mai declarat vedeta.

Iulia Albu nu s-a vopsit niciodată.  Care este motivul

Iulia Albu se menține în aceeași stare fizică excelentă de ani de zile, vârsta fiind, pentru ea, doar un număr. Chiar dacă are 41 de ani, celebrul critic de modă nu are nici urmă de riduri pe ten, iar silueta ei este, în continuare, ca trasă prin inel. Mai mult, lucrul care i-a uimit pe fani și mai mult este faptul că vedeta nu s-a vopsit niciodată până la această vârstă. Iulia consideră faptul că nuanța părului este moștenirea pe care a primit-o de la mama ei și la care nu trebuie să renunțe niciodată. În acest sens, aceasta îi sfătuiește și pe fani să păstreze mereu neschimbate aceste trăsături fizice, care ne fac să fim unici. 

„Nu m-am vopsit niciodată. Știu că pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit că m-aș trăda eu pe mine. Culoarea părului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea părului fiicei mele este moștenirea ei de la mine. Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează “portretul” nostru, bazat în primul rând PE CINE SUNTEM ca oameni. IUBIȚI-VĂ. Și nu uitați cine sunteți. NICIODATĂ. Să aveți o săptămână fabuloasă ca voi!”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Citește și: Iulia Albu, reguli stricte pentru fata ei: „Sunt o mamă responsabilă”. Ce nu are voie să facă Mikaela



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel