Iulia Albu a recunoscut. Iubitul ei îi gestionează banii: „Eu doar îi produc. Nu vreau să văd unde se duc”

Data publicării:

Iulia Albu a dezvăluit cum sunt gestionați banii în cuplul său.

Iulia Albu este una dintre cele mai de succes femei de la noi din țară, iar, datorită carierei profesionale de înfloritoare de care se bucură astăzi, aceasta are și conturile pline. Totuși, vedeta a dezvăluit faptul că nu ea este cea care ține banii familiei și care se ocupă de administrarea lor, ci, contrar așteptărilor tuturor, iubitul ei. Celebrul critic de modă spune că nu vrea să știe în ce sunt investiți banii câștigați și care sunt costurile de trai, motiv pentru care a preferat această opțiune. 

„Toată lumea a avut parte de momente de genul acesta. Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc. Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă. Mai mult însemnând să ne împărțind între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu.”, a declarat Iulia Albu, potrivit Fanatik.

„Este jenant și penibil”. Iulia Albu le desființează pe vedetele care încearcă să pară perfecte: „Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia”

Mai mult, chiar dacă pare a fi una dintre cele mai extravagante prezențe din lumea mondenă, vedeta spune că nu este deloc o persoană cheltuitoare. Totuși, când vine vorba despre fashion, aceasta mai trece peste unele „reguli”.

„Nu sunt absolut deloc cheltuitoare, dar este adevărat că fac investiții pentru că în domeniul meu trebuie să faci aceste investiții în calitate, în tot ce înseamnă imagine.”, a continuat ea.

Iulia Albu, rețeta siluetei perfecte, la 41 de ani: „Nu sunt adepta regimurilor”

 

„Am împrumutat bani, am făcut prostii”

De-a lungul timpului, vedeta recunoaște faptul că nu a știut foarte bine să-și gestioneze finanțele, motiv pentru care a suferit câteva pierderi materiale. Aceasta a împrumutat bani diverșilor prieteni pe care i-a avut la un moment dat, pe care nu i-a mai recăpătat niciodată. 

„Cred că oamenii îți cer lucruri în măsura în care îi faci să creadă că le-ar putea obține. Mulți dintre noi am dat mai mult decât am primit în relațiile cu așa-zișii noștri prieteni pentru a ne simți acceptați. Am împrumutat bani, am făcut prostii… dar eu cred că o prietenie trebuie păstrată și prin evitarea anumitor subiecte care sunt incomode, cum ar fi împrumutatul de bani. Pentru că în România este motivul numărul unu pentru care se strică prietenii.”, a mai spus criticul de modă.

Totuși, aceasta spune că nu este vorba despre sum mari. În final, Iulia Albu a preferat să schimbe subiectul și să reamintească de contextul social în acre ne aflăm astăzi.

„Nu neapărat mari. Dar de multe ori nu suma contează. Nu e ok să tot vorbim de sume în condiţiile în care unii astăzi mor de foame sau sunt la limita subzistenţei. Şi dacă ne mai raportăm şi la această iarnă în care căldura va costa cât va costa… astea sunt probleme reale cu care ne confruntăm.”, a continuat ea.

Ozana Barabancea, apariție aspru criticată de stiliști: „Cămașă de noapte. Este tot timpul aiurea îmbrăcată”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel