Ozana Barabancea, apariție aspru criticată de stiliști: „Cămașă de noapte. Este tot timpul aiurea îmbrăcată”

Data actualizării: | Data publicării:

Ozana Barabancea a fost aspru criticată pentru stilul vestimentar. 

Iulia Albu și Ovidiu Buta, cei doi stiliști de la Poliția Modei, emisiunea difuzată pe Antena Stars, au luat-o în vizor pe Ozana Barabancea, despre care au spus că ar fi mereu „aiurea îmbrăcată” și că rochiile pe care le poartă seamănă cu niște „cămăși de noapte”.

Cei doi stiliști au analizat apariția artistei în cadrul unui eveniment monden.


„Dacă vreți în general în viața voastră să purtați o cămașă de noapte, puneți-vă o cămașă de noapte pe voi. Este mult mai onest! Puneți-vă o pereche de papuci cu puf la acea cămașă de noapte. Rochia asta cămașă e ceva... în primul rând, culoarea”, a criticat-o Iulia Albu, potrivit SpyNews.

Ovidiu Buta, critici dure

La rândul său, Ovidiu Buta și-a exprimat părerea despre vestimentația juratei de la Te Cunosc de Undeva, despre care a afirmat că s-ar îmbrăca „aiurea”.

 

„Ozana Barabancea ar trebui să înțeleagă că și forma sprâncenelor ține de modă! Dar am și eu o întrebare: ați văzut-o vreodată pe Ozana Barabancea relativ bine îmbrăcată? Este tot timpul aiurea îmbrăcată. Îmi pare rău pentru ea, pentru că ea, fiind un personaj atât de exotic și atât de asumat, lucrurile ar trebui să fie mai simple dacă s-ar cenzura puțin mai mult”, a comentat și Ovidiu Buta.

 

Adevărul despre ținuta Ozanei Barabancea


Ținuta criticată de cei doi stiliști are și o explicație. Potrivit Ozanei Barabancea, ea nu s-a pregătit temeinic pentru apariția la acel eveniment și a venit direct de la serviciu. 

„Sinceră să fiu, am venit direct de la serviciu, de la repetiții. Nu m-am îmbrăcat foarte elegant”, a declarat Ozana Barabancea, pentru Antena Stars, în cadrul evenimentului monden la care a fost surprinsă cu ținuta criticată. 

 

Ozana Barabancea, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul în care a fost implicat fiul ei: ”Am fost paralizată psihic”. Cum se simte acum tânărul

Ozana Barabancea, probleme de sănătate după operația de micșorare a stomacului

Ozana Barabancea a suferit, în 2017, o operație de micșorare a stomacului. În timpul pandemiei, artista a fost supusă unei noi operații chirurgicale.

Ozana Barabancea, în vârstă de 52 de ani, și-a schimbat complet silueta, după ce, în 2017, a fost supusă unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului. Vedeta a slăbit atunci aproape jumătate din greutatea sa și era extrem de mulțumită de modul în care ajunsese să arate. 

S-a îngrășat în timpul pandemiei

Patru ani mai târziu, vedeta a început să aibă din nou probleme cu greutatea, de data aceasta din cauza sedentarismului. Pandemia i-a limitat posibilitatea de mișcare, astfel că s-a îngrășat din nou. Jurata de la Te cunosc de undeva a mers din nou la medic, iar de data aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale de montare a unui inel gastric. 

„Mi-a fost un pic frică de această operație am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine. Eram foarte grasă, de la 128 am ajuns la 116 și la 114 am ajuns pe masa de operație. Reușisem să slăbesc cu dietă de la 128 la 116. M-am dus efectiv și m-am operat', a povestit Ozana Barabancea pentru ego.

Probleme cu vocea după prima operație

Artista spune că după operația de micșorare a stomacului, deși slăbise foarte mult, s-a confruntat cu o problema majoră pentru ea. Ea spune că nu mai putea cânta, însă imediat după operația de montare a inelului gastric, problema s-a remediat. 


„După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a dezvăluit artista.

Ozana Barabancea, tragedia care i-a marcat viața. A rămas fără mamă la 14 ani: „Am pierdut tot”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel