„Este jenant și penibil”. Iulia Albu le desființează pe vedetele care încearcă să pară perfecte: „Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia”

Data publicării:
Iulia Albu, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto Instagram

Iulia Albu spune că nu suportă ipocrizia și felul în care anumite vedete încearcă să mimeze perfecțiunea.

Iulia Albu este mama unei adolescente de 13 ani, dar, în același timp, are și o meserie care o solicită enorm. Criticul de modă recunoaște că nu face lucrurile perfect și nici nu crede că ar putea, având în vedere circumstanțele date. Pe de altă parte, ea critică modul în care unele persoane pulice încearcă să pară perfecte. 


„Dacă am urât ceva vreodată, aceasta a fost ipocrizia. Nimeni nu face totul perfect! Nu poți fi și un profesionist desăvârșit, și gospodina ideală, și mama care e mereu lângă copil. Și cred că e toxic că cele mai multe persoane publice mimează această ubicuitate și perfecțiune. Nu poți să îi spui unei femei care lucrează minimum 8 ore pe zi și care, când vine acasă, gătește cina pentru familia ei că tu, vedeta X, ești perfectă până la ultima buclă 24 de ore pe zi. Este jenant și penibil. Ceea ce este cert este că încerc în fiecare zi să fac lucrurile mai bine și să fac greșeli noi, nu să le repet pe cele vechi. Și cred că toți suntem datori să facem asta”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.


Criticul de modă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike.


Iulia Albu și-a găsit fericirea în brațele lui Mike. Chiar dacă îl ține departe de lumina reflectoarelor, vedeta vorbește foarte des despre relația lor și planurile de căsătorie. Recent, vedeta a dezvăluit ce planuri de viitor are alături de partenerul său. Iulia Albu a recunoscut că amândoi se gândesc la căsătorie. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că marele eveniment va fi cu totul diferit. 


‘’Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară’’, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!

Cât despre o sarcină, Iulia Albu a declarat că nu se mai gândește la lucrurl acesta și lasă lucrurile să vină de la sine. 

‘’Am învățat în timp că secretul în viață nu este să te gândești care sunt momentele prielnice, pentru că viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize. Firește că niciun moment nu este bun, firește că întotdeauna sunt și alte lucruri de făcut, de aceea am decis să las viața să mă surprindă din nou și să încetez să-mi fac planuri’’, a mai spus aceasta.

Iulia Albu, secretul unui corp de invidiat


Iulia Albu are grijă de silueta ei. În vârstă de 40 de ani, criticul de modă face sport zilnic și este foarte atentă la alimentația ei. Dieta pe care o urmează este una extrem de organizată, cu reguli stricte, de la care nu se abate niciodată. 

Iulia Albu a dezvăluit cum se menține în formă

La aproape 41 de ani, Iulia Albu are o înălțime de o înălțime de 1.76 m și cântărește 60 de kilograme. Recent, criticul de modă a dezvăluit cum se menține în formă. Aceasta consumă zahar o singură dată pe săptămână. De asemenea, joia consuma cartofi prăjiți. În restul zilelor, vedeta adoptă un meniu cât mai sănătos de la care nu se dezice.

‘’Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult’’, a declarat Iulia Albu pentru impact.ro.

Iulia Albu a precizat că nu îi plac salatele. În schimb, vedeta consumă multă apă și face foarte mult sport.

‘’Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă’’, spunea Iulia Albu acum ceva timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel