Iulia Albu a ajuns la spital, de urgență. Ce s-a întâmplat cu criticul de modă: „Nu mai aveam deloc putere...”

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu, instagram

Iuli Albu a ajuns spital de urgență, din cauza problemelor de sănătate. 

Iulia Albu a ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate. Criticul de modă a mărturisit, în cadrul unui interviu, că, după ce a participat la „America Express”, alături de Mike, iubitul său, starea sa de sănătate s-a agravat destul de rău. 

Iulia Albu a ajuns la spital, de urgență

Acum, Iulia Albu a mers la spital, pentru a-și face niște analize, întrucât acuza stări de oboseală și dureri periodice de cap.

„Și acum mă doare capul. Înainte munceam o săptămână fără oprire și nu aveam nimic. Nu știu ce să zic. Nu mai aveam deloc putere. Am fost și mi-am făcut analizele. Totul e ok. Dar știi cum e: pacientul e viu, dar mort copt. Nu-mi pot reveni nici cu somnul. Dorm toată ziua și nu pot dormi noaptea. Am de filmat, de făcut poze, întâlniri”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Iulia Albu, motivul pentru care se trezește cu fața umflată

„Fac acest instastory pentru voi, pentru că vreau să știți că există ceva mai mult decât acid hialuronic sau ce vă faceți toată ziua. Există ceva ce se numește masaj facial sculptural, iar acesta ajută persoanele ca mine care au probleme cu limfa și care au nevoie de drenaj limfatic. Uneori îmi scrieți și mă întrebați de ce sunt atât de umflată la față în anumite emisiuni, pentru că am această problemă. Este o problemă pe care abia acum am reușit să o rezolv”, a povestit Iulia Albu pe Instagram.

Iulia Albu își dorește un copil

Iulia Albu recunoaște că își mai dorește un copil, însă consideră că încă nu este momentul pentru a face acest pas. 

„Vreau un copil, dar nu mi-am propus. Are cum să se întâmple, dar nu sunt însărcinată. Nu-i încă momentul pentru asta. Să vedem ce vremuri vor mai veni”, a mai spus criticul de modă. 

Iulia Albu: „Foștii colegi nu vor să ia legătura cu mine”

Iulia Albu a povestit cum a fost prima ei zi de școală. Criticul de modă nu are amintiri prea plăcute legate de vremea respectivă. 

„Ce-am văzut în prima zi de școală, am rămas marcată. Noi eram altfel, la vârsta lor. Ei sunt foarte maturi, obosiți, stresați.

La mine, prima zi era bombă. Tot timpul când începea școala, câte îmi mai propuneam, îmi făceam planuri ca de revelion. Am avut aceleași colege de bancă din clasa întâi până în a opta. Și acum ținem legătura.

Pe mine oricum nu mă solicită foștii colegi când se fac reuniuni. Nu știu care e motivul. Poate pentru că nu eram foarte populară în școală. Nu eram cool, nu fumam, eram mai reținută. Nici  nu mergeam cu ei prin oraș.  Ideea e că nu vor să ia legătura cu mine, de aceea nu mă invită. O perioadă m-a deranjat, acum nu. Dar doar pentru că mă știe o întreagă țară, de aia nici nu mă plac foștii colegi”, a mai spus Iulia Albu, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Mihai Albu este devastat de moartea mamei sale. Bărbatul se pregătește pentru parastasul de 40 de zile: „O perioadă foarte grea pentru mine”

Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep. Ce a transmis artista, după ce tenismena a fost suspendată 4 ani

Ce spune Elena Merișoreanu despre averea Anamariei Prodan. Artista a vorbit și despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Mă rog pentru ea și sper să își revină”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel