Ce spune Elena Merișoreanu despre averea Anamariei Prodan. Artista a vorbit și despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Mă rog pentru ea și sper să își revină”

Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf, facebook/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu, Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf, facebook/ colaj foto Spectacola

Elena Merișoreanu a vorbit despre averea Anamariei Prodan, dar și despre divorțul impresarei de Laurențiu Reghecampf. 

Elena Merișoreanu și mama Anamariei Prodan au fost cele mai bune prietene, astfel că artista o știe pe impresară, însă din primele zile de viață. În cadrul unui interviu recent, artista a vorbit despre averea Anamariei Prodan, dar și despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. 

Ce spune Elena Merișoreanu despre averea Anamariei Prodan

Elena Merișoreanu este de părere că Anamaria Prodan nu ar fi divorțat de Laurențiu Reghecampf, dacă mama sa, Ionela Prodan, ar mai fi fost în viață. Totodată, artista a precizat faptul că impresara a avut bani datorită mamei sale, care a deținut o avere impresionantă, în urma carierei muzicale, dar și după ce a vândut un loc, pe care, ulterior, s-a construit un mall. Cu toate astea, Elena Merișoreanu recunoaște că se roagă ca Anamaria Prodan să își găsească un bărbat pe sufletul ei. 

„Niciodată nu s-ar fi despărțit. O respecta atât de multe pe Ionela, că eu mergeam la toate evenimentele lor de familie, restrânse, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela, nu cred că s-ar fi despărțit, nu ar fi acceptat. Nu știu dacă Ana a avut ea atât de multă avere, mama ei a avut. Nu știu dacă a avut din cântat, că toate cântăm, dar nu suntem bogate. Avem ce ne trebuie, dar nu dăm p-afară. Dar pentru că ea a avut un loc unde s-a făcut un mall și l-a vândut, acolo a câștigat bani, dar nu s-a îmbogățit din cântat.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva!

Elena Merisoreanu: „ Ana era o fire rebelă, a rupt discotecile”

Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu a povestit că Anamaria Prodan a fost o fire rebelă, care frecventa discotecile. Cu toate astea, artista recunoaște că impresara este o femeie deșteaptă care merită tot ce este mai bun pe această lume. 

„Pe Anamaria Prodan o știu de când era în burtă la maică-sa, (n.r. – Ionela Prodan) noi am fost colege la Rapsodia Română și îi știu întreaga evoluție. Ionela Prodan a rămas văduvă, atunci când copiii ei aveau cel mai mult nevoie de un tată. Ana era o fire rebelă, a rupt discotecile, a plecat în America, s-a măritat și iată a adus pe lume două fete. Ana e foarte sufletistă, dar cum e vorba, «dai de toate la un copil, dar noroc, nu». Deșteaptă e, i-a mers mintea, a făcut avere, dar eu sunt mama ei de suflet și vreau să spun că mă rog pentru ea și sper să își revină”, a mai adăugat Elena Merișoreanu pentru sursa mai sus-menționată.

În urmă cu ceva timp, Elena Mrișoreanu a povestit că,în momentele când impresara o îngrijea pe mama ei, Ionela Prodan, pe patul de spital, Laurențiu Reghecampf nu i-a fost alături, ci a preferat să se distreze. 

«Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea familia și se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el, între timp, se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apăram. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară», a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 sep 2023, 17:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience