Mihai Albu este devastat de moartea mamei sale. Bărbatul se pregătește pentru parastasul de 40 de zile: „O perioadă foarte grea pentru mine”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Albu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Albu, Facebook

Mihai Albu se pregătește de parastasul mamei sale. Creatorul de pantofi este devastat de durere. 

Mihai Albu trece printr-o perioadă grea, după ce mama sa, Zinaida, s-a stins din viață. Cea care i-a dat viață s-a stins din viață în dimineața zilei de 23 august, la vârsta de 95 de ani. 

Mihai Albu este devastat de moartea mamei sale

Fostul soț al Iuliei Albu a recunoscut că este o perioadă foarte grea pentru el și sufletul lui, după ce mama sa s-a stins din viață. Mai mult decât atât, Mihai Albu a mărturisit că se pregătește să-i facă pomană mamei sale de 40 de zile. Cu toate astea, bărbatul este împăcat cu faptul că a făcut tot ce i-a stat în putință ca mama sa să fie cât mai mult în viață. 

„Sunt în perioada de doliu, o perioadă foarte grea pentru mine și pentru sufletul meu. Acum merg în fiecare săptămână la Biserică, așa cum este tradiția, iar la patruzeci de zile urmează să îi fac praznicul, așa cum trebuie și este normal. Acum trec printr-o perioadă mai agitată, în care retrăiesc fiecare moment alături de mama mea care nu mai este printre noi. Îmi vin în gând tot felul de amintiri pe care le am împreună cu ea. Îmi este greu, dar în același timp pot spune că am făcut tot ce mi-a stat în putință să o salvez și să îi fie bine', a declarat Mihai Albu pentru Click!.

Ce mesaj a transmis mama Iuliei Albu, după ce fosta soacră s-a stins din viață

„Odihnește-te în pace…Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși', este mesajul postat de Iulia Albu pe contul său de Facebook în acele momente.

Cele mai importante principii învățate de Mihai Albu de la mama sa

„De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei. Toate caietele mele din generală erau pline de desene și mai puțin de scris și mai ales cu dictări. Nu exista să nu înfloresc și să fac tot felul de desene în caietele de școală. Mă certa și mama și mă certau și profesorii sau învățătoarea. Asta era o mare problemă”, a declarat în urmă cu ceva timp Mihai Albu, potrivit wowbiz.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel