Irinel Columbeau, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată:"I-am spus că vreau doar banii de avort"

Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Kanal D - 40 de întrebări cu Denise Rifai
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Kanal D - 40 de întrebări cu Denise Rifai

Diana Estera Duțu a scos la iveală o poveste, conform căreia Irinel Columbeanu ar fi lăsat-o însărcinată.

Diana Estera Duțu este tânăra care ar fi pășit de foarte multe ori în locuința de lux a lui Irinel Columbeanu, pe vremea când acesta era încă milionar. Aceasta povestește cum a ajuns în așternuturile omului de afaceri prin intermediul altei personalități celebre, care i-a făcut imediat legătura. Fata descrie casa fostului soț al Monicăi Gabor până la ultimul detaliu, având amintiri cu acesta peste tot.

„Un bărbat cunoscut mi-a făcut intrarea. Mi-a dat numărul de telefon al lui Columbeanu, dar a vorbit el, în prealabil. Am luat legătura cu Irinel Columbeanu, mi-a trimis mașina, Bentley-ul, cu șofer, să mă ia de acasă. Și de atunci, numai cu mașina la scară. A venit și el de câteva ori, mi-a deschis portiera.

M-a dus la Izvorani, la casa lui. Deasupra patului, avea o oglindă mare. Lui îi plăcea să vadă totul. Avea piscină interioară, exterioară, solar, bar, acvariu cu pești exotici… Am întreținut relații intime în piscina exterioară, în aer liber, foarte mișto. Am făcut și pe șezlong, în aer liber”, a declarat tânăra, pentru Cancan.ro.

Irinel Columbeanu a fost dat în judecată pentru facturile neachitate la curent. Fostul om de afaceri a răbufnit: „Nu voi lăsa lucrurile așa!”

Femeia susține că a rămas însărcinată cu Irinel Columbeanu

Aceasta a mai dezvăluit că toată povestea a ținut aproximativ un an, până când a rămas însărcinată cu Irinel Columbeanu. Extrem de speriată, femeia l-a sunat mai întâi pe fostul milionar, așa cum era și normal, însă șocul și mai mare a venit în momentul în care el a trata-o cu indiferență, oferindu-i bani ca să plece cât mai repede din viața lui.

”Ca o precizare, el încă avea poze cu Monica și cu el în baie. Dar să revin… Am făcut ce am făcut-o o perioadă, m-a dus la el și la birou în Victoriei, o făceam și acolo, ăla era apartamentul Monicăi. Totul a durat până eu am rămas însărcinată. Să zic un an de când îl cunoscusem, chiar nu țin minte bine asta. Dar e maximum un an.

M-am speriat, nu le-am spus părinților, l-am sunat pe el, plângând, și i-am zis că sunt gravidă. El mi-a zis: «Ce vrei, mă, vrei bani? Nu ți-e rușine?» Nu mă credea… Dar eu știam sigur, pentru că în luna aia am făcut-o doar cu el. Eu, pe vremea aia, nu eram așa cum sunt acum, pusă pe treabă rău, eram mai rezervată, stăteam cu părinții. Acum e meserie, atunci nu era.

Să revin. Mi-a zis: «Vrei bani?» I-am spus că vreau doar banii de avort, că nu vreau să știe părinții și nu am de unde să iau. M-a întrebat: «Cât costă, cât vrei?» Zic: păi, cât costă avortul, nu vreau nimic în plus. Mi-a zis că-și trimite șoferul să-mi dea 600 de lei și să nu mai audă de mine. De atunci, totul s-a rupt. A rămas cu senzația că am vrut să-i iau bani în plus”, a mai spus Diana Estera Duțu, despre Irinel, pentru sursa citată.

Irinel Columbeanu, motiv de bucurie din partea Monicăi Gabor: Ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine

Care a fost reacția lui Irinel Columbeanu, la adresa acestor acuzații

Contactat de sursa citată, pentru a spune și partea lui de adevăr, Irinel Columbeanu a fost scurt și la obiect.

”Nu am auzit de ea. Nu știu cine e”, a spus fostul milionar.

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre nunta Monicăi Gabor: Așa mi-am dat seama că s-a măritat

Irinel Columbeanu, MOTIVUL pentru care și-a lăsat fata să locuiască în America: Pink m-a certat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel