Irinel Columbeanu, motiv de bucurie din partea Monicăi Gabor: Ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Irinel Columbeanu a dezvăluit care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua lui, de la Monica Gabor și de la Irina.

Irinel Columbeanu a împlinit recent vârsta de 65 de ani și, chiar dacă nu i-a fost alături cea mai dragă persoană din viața lui și, anume, fiica sa, bărbatul a avut alt motiv de bucurie. Acesta este extrem de fericit pentru faptul că cel de-al treilea volum scris de el, în care a publicat mai multe informații și despre relația cu Monica Gabor, a ajuns în America, la fosta la soție și la Irina. 

„Ma bucură faptul că a ajuns cartea scrisă de mine la ele, în America, chiar de ziua mea! Cred că ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris și ea «la mulți ani», la fel și Irina. Mi-au transmis niște mesaje drăguțe cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Așa cum am spus, chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine. Bineînțeles că ar fi fost altceva, dacă erau alături de mine", a declarat Irinel Columbeanu, potrivit click.

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre nunta Monicăi Gabor: Așa mi-am dat seama că s-a măritat

Cum și-a petrecut Irinel Columbeanu ziua de naștere

Omul de afaceri și-a petrecut ziua de naștere alături de cei mai apropiați prieteni, iar de pe masa festivă nu a lipsit nici prăjitura sa preferată: tortul cu ciocolată. Chiar dacă are câteva restricții impuse de doctor, cu privire la acest desert, Irinel Columbeanu spune că a făcut o excepție, de această dată.

„A fost o zi frumoasă, am petrecut-o cu câțiva prieteni, un cadru restrâns. Am primit și cadouri: parfumuri, băuturi, îmbrăcăminte. Prăjitura festivă a fost așa cum îmi place mie. Cu multă ciocolată, cu blat și am mâncat și eu chiar dacă am niște restricții medicale. Am făcut o excepție", a mai dezvăluit acesta.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu a dat-o de gol: Nu m-a anunțat

Monica Gabor s-a despărțit de fostul ei soț printr-un mail

Chiar în cadrul volumului pe care i l-a făcut cadou Monicăi Gabor, acesta a publicat și e-mailul pe care l-a primit de la fosta sa soție, în care ea îi spunea faptul că își dorește să divorțeze. Aceasta se arăta a fi extrem de afectată de situația în care au ajuns cei doi și, spune ea, a dorit separarea de omul de afaceri, pentru că suferea extrem de mult.

"Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai vreau să accept umilințele nimănui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, vreau doar să scap de suferință. Tu ești cel care m-a creeat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va rămâne mereu fetița noastră, ea te iubește extrem de mult și sper să nu o dezamăgești și să-i fii alături toată viața. Cu respect, Monica.", a fost mesajul transmis de Monica Gabor.

Irinel Columbeanu, MOTIVUL pentru care și-a lăsat fata să locuiască în America: Pink m-a certat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel