Irinel Columbeanu a fost dat în judecată pentru facturile neachitate la curent. Fostul om de afaceri a răbufnit: „Nu voi lăsa lucrurile așa!”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin

Irinel Columbeanu a răbufnit, după ce a fost dat în judecată pentru facturile neachitate.

Irinel Columbeanu a fost dat în judecată pentru facturile neachite, după ce i-a ars vila din Izvorani. Ulterior, omul de afaceri a răbufnit. Acesta a mărturisit că va plăti suma, și asta pentru că nu vrea să se mai plimbe prin tribunale. Cu toate astea, Irinel Columbeanu vrea să se facă dreptate și să oprească această „jecmăneală”.

„Uite că și Columbeanu e jecmănit!”

„Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși. Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva. Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii?

Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou? Suma oricum e mică, 530 de lei, cred că o să o achit, decât să-mi pierd timpul prin tribunale.

E posibil însă să mă trezesc și după cu alte facturi. Nu știu ce să fac, o să mă interesez. Probabil un recurs, o expertiză să se vadă că acolo nu-i curent.

O țară întreagă e jecmănită pe față de acești furnizori de utilități și de cei care-i lasă să facă așa. Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice. Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro

Irinel Columbeanu, despre perioada comunismului și primii bani câștigați

Irinel Columbeanu a retrăit momentele din perioada comunismului și a dezvăluit cum a câștigat primii lui bani și ce a făcut imediat cu ei. Chiar dacă în ultima perioadă situația lui financiară nu este una la fel de bună ca cea din anii trecuți, omul de afaceri și-a găsit alinarea în pasiunea lui pentru scris. 


În curând, Irinel Columbeanu va lansa propria lui carte, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care vorbește despre afacerile pe care le-a avut, dar și despre relațiile sale amoroase care au ținut primele pagini ale ziarelor. 


„Nu am trăit numai copilăria și adolescența, ci și primii ani ai tinereții în acea perioadă. Fură vremurile timpurii, de creștere și dezvoltare ale ‘ipocrației, adică ipocrizia celor din jur (pe care de mic n-am suportat-o), ajunsă ca prin tolerarea ei reciprocă să-i infecteze pe mai toți membrii acelei societăți și astfel chiar să o și conducă, de unde vine și titlul cărții pe care urmează să o lansez foarte curând, „Ipocrația”, a spus Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

Irinel Columbeanu a dezvăluit pentru sursa citată și cum a reușit să câștige primii lui bani în perioada comunismului. Omul de afaceri a vândut artizanat românesc pe plajă, iar cu jumătate din banii câștigați a mers la un bar unde s-a distrat. 


„Cu referire strictă numai la copilărie și adolescență, schimbarea netă de perspectivă petrecută în tabăra internațională de copii de pe malul Atlanticului, la Biarritz, în vara anului 1971. În tabără, noutatea a fost că, pentru prima dată am reușit să câștig primii mei bani, vânzând artizanat românesc pe drumul către plajă.


După care, cu jumătate din bani, m-am dus prima dată la un bar și, după închidere, cu chelnerița și cu sora ei acasă, peste granița cu Spania și pentru prima dată (pentru mine) fără frontiere…”, a mai spus omul de afaceri. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel