Irinel Columbeanu a vorbit despre cel mai dezgustător moment din viața lui: „Undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Irinel Columbeanu a vorbit despre cel mai dezgustător moment din viața sa. Ce făcea fostul afacerist pentru o „patroană”.

Viorel Grigoriu l-a avut pe Irinel Columbeanu ca invitat în emisiunea sa „Tare de tot”, iar fostul afacerist a dezvăluit cel mai dezgustător moment al său.

Totul se întâmpla într-o „casă de toleranță” în apropierea Palatului Victoria, iar Irinel Columbeanu era contactat de „patroană” pentru a-și da cu părerea despre noile „angajate” ale casei.

Vezi și: Ce a făcut Irina Columbeanu după ce tatăl ei a ajuns la azil

„Vă povestesc dacă vreți când am fost degustător la un bordel. Vi se pare bombă? Era o casă de toleranță, undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului. Și acolo patroana care mă cunoștea, nu știu prin ce fenomen, și-a pus încrederea în mâinile mele, și de fiecare dată când venea o domnișoară nouă în stabiliment, mă convoca telefonic: Alo, domnul Adrian? Da! Ați putea să treceți mâine după-amiază pe la noi? Da, doamnă.  Și eram rugat să îi dau o notă fetei, sau mă rog, comentarii.”, a mărturisit Irinel Columbeanu în podcastul moderat de Viorel Grigoriu, notează Wowbiz.

De asemenea, Irinel a mai precizat că Mr. Pink nu l-a contactat niciodată pentru a îl chema în SUA, așa cum s-a crezut până recent. Mai mult, fostul afacerist nici nu mai poate călători cu avionul din cauza stării de sănătate.

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor.”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Vezi și: Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri. Care este starea de sănătate a fostului milionar: „Trebuie monitorizat”

Una dintre puținele sale fericiri este chiar fiica sa, Irinuca, care locuiește de mai mulți ani în SUA și cu care vorbește foarte des. Fiica sa îl ajută și financiar când și cum poate.

„Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit.”, a continuat acesta, potrivit sursei menționate.

Directorul azilului în care s-a cazat Irinel Columbeanu a declarat că bărbatul plătește între 3.000 și 4.000 de lei, pentru a sta în acel loc, deși există voci care spun că prețul s-ar ridica, de fapt, la 8000 de lei:

Vezi și: Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care s-a mutat. Fostul milionar așteaptă să încaseze prima pensie: "Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit"

”Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)  Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai spus Ion Cassian într-un alt interviu, pentru Antena 3 CNN.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel