Irinel Columbeanu ar fi fost înșelat de Monica Gabor, la Londra. Cine este bărbatul care se intitulează „amantul” modelului

Data publicării:
Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură TV/ Cristi Brancu/ Exclusiv VIP/ Facebook, Monica Gabor
Descriere foto: Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură TV/ Cristi Brancu/ Exclusiv VIP/ Facebook, Monica Gabor

Cine este bărbatul cu care ar fi umblat Monica Gabor la Londra, fără ca Irinel să știe.

Potrivit unor surse, Monica Gabor l-ar fi înșelat în urmă cu mai mult timp pe Irinel Columbeanu, pe vremea când aceasta se afla la Londra, în Regatul Unit, unde și-ar fi dat întâlnire cu un bărbat misterios.

Vezi și: Elena Merișoreanu dă de pământ cu Monica Gabor, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic”

„Luam cina într-o marți seara și am văzut-o pe Monica și m-a lovit! M-a dat peste cap! Nu am vorbit imediat, am început să ne zâmbim unul altuia. Este o fată frumoasă și bineînțeles că îi vei zâmbi, dar nu se întâmplă mereu ca fata să-ți zâmbească și ea”, a spus el atunci, conform Antena Stars, citată de Click!. Cu toate că dovezile întârzie să apară, bărbatul misterios continuă să vorbească pentru sursa menționată.

„E ciudat cum s-a întâmplat. Ea a părăsit restaurantul cu prietena ei, iar eu m-am dus la ea și i-am cerut numărul de telefon și a spus da. Am făcut schimb de numere de telefon, ne-am dat câteva sms-uri și tot așa. Ne-am văzut cred că în ziua următoare. Trebuia să se întoarcă în România și ne-am văzut, am băut ceva. Noi doar am ieșit să bem ceva și a fost frumos! A venit de la București chiar înainte de a zbura către Los Angeles. Am ieșit de mai multe ori, am fost din nou la Dorchester, apoi am luat cina la restaurantul lui Gordon Ramsey, la Nobu. Părea că-i plac restaurantele scumpe. Am ieșit mult în oraș!”, a mai adăugat acesta.

Vezi și: Carmen Harra, premoniții tulburătoare despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Ce se va întâmpla cu cei doi: „Sper să se trezească la realitate”

Până la urmă, bărbatul admite că a avut o aventură cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu, în timp ce aceștia formau un cuplu.

„Într-una din seri am mers în oraș, apoi ea a mers la mine acasă, după am fost la apartamentul Deliei, când Delia nu era acolo. Da! (n.r.: am făcut dragoste cu Monica Gabor). Mă simt foarte prost pentru familia Monicăi, dar trebuie să spun adevărul. Nu am cerut să fiu pus în situația asta. Ea nu m-a considerat niciodată iubitul ei”, a explicat amantul vedetei atunci.

Ultima interacțiune dintre Irinel și Monica ar fi avut cu câteva săptămâni în urmă, prin Irinuca, în care fosta soție l-ar fi felicitat pentru mutarea la azil.

Vezi și: Obiceiul pe care Irinel Columbeanu îl are în fiecare dimineață, la azil: „La prima oră! Așa îi place lui!”

Ce pensie primește Irinel

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit Click!.

Cu toate acestea, pensia de care spunea Irinel nu este de ajuns pentru a achita întreaga ședere la azilul în care se află în prezent.

Vezi și: Monica Tatoiu, reacție furibundă după ce Irinel Columbeanu a rămas fără avere: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel