Cine a sărit cu bani, în ajutorul lui Irinel Columbeanu: „I-a trimis fără să îi ceară!” Fostul afacerist se află la un azil

Data publicării:
Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Irinel Columbeanu a primit o sumă de bani de la o persoană de la care nu se aștepta nici măcar o secundă. 

Irinel Columbeanu a ajuns să stea într-un azil, după ce toată viața a dus o viață de lux, lipsită de griji. Fostul om de afaceri a pierdut toată averea, iar acum primește ajutor din partea apropiaților, dar și a celor care empatizează cu situația sa. 

Cine a sărit cu bani, în ajutorul lui Irinel Columbeanu

Surse apropiate din anturajul lui Irinel Columbeanu au declarat, în exclusivitate pentru click.ro, că fostul om de afaceri a primit suma de 3.000 de lei din partea cumnatului său de la Bacău. 

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”., au declarat surse apropiate din anturajul lui Irinel Columbeanu, pentru publicația menționată mai sus.

Totodată, acestea au precizat că Irinel Columbeanu este foarte bine, ținând cont de situația prin care trece. 

„Irinel nu este deloc demoralizat, este bine. Nu îi este frică că o să rămână fără acoperiș deasupra capului pentru că este înconjurat de oameni cu sufletul mare care îl vizitează. Inclusiv fiul lui Sabin Bălașa a fost pe la el iar directorul azilului Ioan Cassian nu o să îl dea afară...pe stradă”, au mai spus acestea. 

Irinel Columbeanu, vizitat la azil de fosta iubită de acum 25 de ani

Recent, Irinel Columbeanu a primit o vizită neașteptată la azi. Mai exact, Brianna Caradja, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, de la vârsta de 25 de ani, i-a făcut o surpriză bărbatului. 

„ Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el.

A găsit oameni care au contribuit.  Ceilalți care l-au uitat acum, nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile. Noi ținem legătura.  E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd. Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă.Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok. Omul care vrea să dea, găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică. Există multe modalități de a-i fi alături. ”, a declarat Brianna Caradja pentru Cancan.

Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil, potrivit click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel