Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care s-a mutat. Fostul milionar așteaptă să încaseze prima pensie: "Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit"

Data publicării:

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Fostul milionar  nu are bani să-și plătească cazarea la azilul unde locuiește. 

De la viața de lux, viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. Fostul milionar s-a cazat la un azil și așteaptă să primească prima pensie. 

Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care s-a mutat

Irinel Columbeanu a decis să se mute într-un azil de bătrâni, după ce a pierdut toată averea pe care a agonisit-o o viață. Acum, fostul om de afaceri recunoaște că este mult mai liniștit și așteaptă să primească prima lui pensie. 

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună', a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță'.

„Nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani”

Directorul azilului în care cazat Irinel Columbeanu a declarat că fostul om de afaceri nu are bani să-și plătească cazarea, însă speră ca lucrurile să se așeze, deoarece nu o să-l poată ține la nesfârșit fără bani. 

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență', a declarat Ion Cassian pentru Click!

Irinel Columbeanu: „Sunt mai liniștit aici decât eram până acum”

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat.În fiecare dimineață eu așa mă trezesc, cu Imnul României. Când îl aud, mă trezesc și știu că e timpul să ies aici la aer curat și să petrec clipe foarte plăcute, inclusiv cu cei care sunt găzduiți aici.Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața când aud din nou Imnul și mă trezesc. Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte. Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori, dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu.Nu doar cu asta, cu toate care mi s-au întâmplat. Până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine și pentru Irina și pentru Monica, cred eu”, a spus Irinel Columbeanu in podcastul Fita cu Adita.

Cât costă cazarea la azilul unde locuiește Irinel Columbeanu

Directorul azilului în care s-a cazat Irinel Columbenau a declarat că bărbatul plătește între 3.000 și 4.000 de lei, pentru a sta în acel loc. 

”Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)  Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai spus Ion Cassian într-un alt interviu, pentru Antena 3 CNN.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel