Irinel Columbeanu a mai primit o „lovitură”, după ce a ajuns la azil. Ce a vrut Monica Gabor să facă pentru fostul milionar

Data publicării:

Irinel Columbeanu a acceptat decizia făcută de cea mai importantă persoană din viața sa.

Irinel Columbeanu a ales să-și petreacă viața la azil, la același azil pe care obișnuia să îl viziteze pe propriul său tată. Alegerea fostului afacerist a stârnit foarte multe controverse, dar, în cele din urmă, el ar fi susținut că ar fi „alegerea potrivită atât pentru Irina, dar și pentru Monica”.

Cândva avea un imperiu, iar acum trăiește o viață cât se poate de modestă, chiar „normală”. Obișnuit cu noul trai, Irinel Columbeanu a oferit primele declarații din cadrul azilului unde este internat. 

Vezi și: Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Omul de afaceri made in România, care se iubea cu Monica Gabor, spune că acum și-a găsit liniștea

Prezent în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, fostului milionar i s-a pus în vedere dacă s-ar fi gândit vreodată că va ajunge într-un azil, iar răspunsul acestuia a sugerat „alegerea” cea mai bună pentru binele fostei soții, dar și pentru fiica sa, Irina.

„Nu. Nu mi-a trecut prin gând niciodată chestia asta, dar eu nu consider că e vreo decădere sau o problemă, cred că așa a vrut Dumnezeu cu toate care mi s-au întâmplat. Și până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine, și pentru Irina, și pentru Monica.”, a spus el, în cadrul podcastului, notează Wowbiz.

Cu atât mai mult, după mutarea în noua locație, Irinel a mai transmis o veste, una care o privește pe propria fiică.

Vezi și: Irinel Columbeanu, umilit de tatăl fostei sale iubite. Ce i-a spus părintele Oanei Cojocaru: „Am și primit niște mesaje destul de urâte”

El a fost întrebat dacă Irina se va mai întoarce în România, chiar dacă are deja ani buni din viață în America, alături de Monica și partenerul său, Mr. Pink. Ea are deja Green Card, lucru care îi permite să muncească în SUA, iar alegerea care îi va hotărî soarta a fost dezvăluită de fostul milionar.

De asemenea, fosta soție și fiica lui i-ar fi propus să îi cumpere un apartament, ofertă refuzată de vedetă:

„Nu cred, deși acum are și ea tot ce trebuie din punct de vedere al actelor, are Green Card. Mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă. S-a pus problema la un moment dat să îmi cumpere ea sau Monica un apartament unde să locuiesc și mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă.”

Vezi și: Irinel Columbeanu, traumatizat de Sorin Oprescu. De la ce i s-a „tras” pierderea celor mai frumoase femei

El respectă alegerile fiicei sale, considerând-o o fată înțeleaptă și deșteaptă, matură pentru vârsta ei. Fostul afacerist mai susține că nu a interferat niciodată cu deciziile Irinei, având toată încrederea în propria fiică.

„Eu o înțeleg și cred că e normal, având în vedere unde învață și ce învață, e o hotărâre înțeleaptă pe care a luat-o ea. Eu niciodată nu interferez în deciziile ei, o las să le ia singură și sunt de acord cu ea. Știu că e fată deșteaptă și că știe să judece.”

Vezi și: Irinel Columbeanu are o slăbiciune pentru femeile tinere: „Tot așa am rămas, crezi că-mi schimb gusturile?”. Care este statusul sentimental din prezent

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel