Irinel Columbeanu, umilit de tatăl fostei sale iubite. Ce i-a spus părintele Oanei Cojocaru: „Am și primit niște mesaje destul de urâte”

Data publicării:
Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum a ajuns să fie umilit de tatăl Oanei Cojocaru. 

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au format un cuplu, timp de trei ani de zile. Ulterior, cei doi au decis să pună punct relației. Acum, fostul soț al Monicăi Gabor recunoaște că nu a dat-o uitării pe fosta sa iubită și chiar în cartea sa autobiografică, Irinel Columbeanu a dat câteva detalii neștiute de fani despre relația sa cu frumoasa brunetă.

Irinel Columbeanu, umilit de tatăl fostei sale iubite

Chiar dacă timpul a trecut, Irinel Columbeanu recunoaște că încă se mai gândește la Oana Cojocaru.  Fostul afacerist a mărturisit că fosta iubită i-a fost mereu alături, atunci când i-a fost greu. Totodată, acesta a precizat că, la un moment dat, chiar a locuit acasă la ea. 

Irinel Columbeanu a mai spus că a cerut-o chiar și în căsătorie pe fosta iubită, însă lucrurile nu au mers pe drumul pe care și-l dorea el. Mai mult decât atât, fostul soț al Monicăi Gabor a povestit că tatăl Oanei îi trimitea mesaje destul de urâte, în care îl umilea. 

„Eu am mai spus că femeia pe care nu am putut să o uit e Oana Cojocaru. M-a marcat mult și pentru că este o fată foarte frumoasă. Dar m-a și ajutat când mi-a fost greu. Am locuit la un moment dat la ea. Sunt lucruri suficiente care să genereze un sentiment de admirație, amestecat cu recunoștință.

Am rămas în relații bune cu ea. Dialogăm destul de des pe whatsapp. Ea știe ce înseamnă pentru mine. Am scris și în cartea mea despre Oana, în volumul 3. I l-am trimis personal, cu dedicație. Consider că ar mai exista o șansă pentru relația noastră. Din moment ce nu s-a întrerupt această legătură dintre noi.Cred că există șanse să reînnodăm relația. Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat. Atunci când locuiam la ea. La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o las în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele. Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter', a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik.

Irinel Columbeanu nu a putut să o uite nici pe Monica Gabor

„Care este cea mai frumoasă vacanță pe care ați făcut-o?

- La Paris, cu Monica. Mie îmi place Parisul și îmi plăcea și Monica, bineînțeles.

Vă este dor de Monica, ca femeie?

- Da, îmi este.

V-ați împăca cu ea?

- Da! Am auzit acum prin presă că ar fi venit la Bacău, la parastasul mamei ei. A murit foarte ciudat mama ei, săraca, Dumnezeu s-o ierte!”, a fost dialogul dintre cei doi, potrivit click!.

Ce părere are despre Mr. Pink

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu. E spectaculos, cu palmieri peste tot. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim”, a mai spus acesta, potrivit cancan.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel