Irinel Columbeanu are o slăbiciune pentru femeile tinere: „Tot așa am rămas, crezi că-mi schimb gusturile?”. Care este statusul sentimental din prezent

Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum îi merge pe plan sentimental în prezent.

Irinel Columbeanu pare că nu este la fel de norocos în dragoste precum fosta sa soție, Monica Gabor. În timp ce mama fetiței sale și-a refăcut imediat după divorț viața și trăiește în lux în SUA, alături de Mr. Pink, omul de afaceri a avut mai multe încercări eșuate până acum, care însă nu s-au concluzionat într-o relație. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu recunoaște faptul că are o slăbiciune pentru femeile mult mai tinere decât el, înalte și extrem de frumoase, exact după tiparul fostei sale soții. Cu toate acestea, se pare că soarta nu i-a surâs încă, iar acesta este în continuare singur.

„Da, am postat o fotografie pe Internet cu o fată frumoasă. Nu, nu este iubita mea! Am găsit acea poză în telefon și am publicat-o pe contul meu de Facebook. Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung. Normal, ce crezi, că îmi schimb gusturile de la o zi la alta?!

Momentan, sunt în continuare singur, dar încă mă mai caută fetele și eu le răspund, vorbesc cu ele, nu sunt de lemn. Mai exact, le răspund la mesaje și mă conversez cu ele, dar nimic mai mult”, a declarat, Irinel Columbeanu, pentru Click!

Citește și: Trucul inedit prin care Ramona Gabor își menține silueta. Bea asta în fiecare zi: „Cel mai important”

Irinel Columbeanu are o părere bună despre Mr. Pink

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu i-a făcut o vizită în America fostei soții, pentru a-și vedea fiica pe care nu o mai vizitase de câțiva ani de zile. Acesta a petrecut câteva zile de vis acolo, din peisaj nelipsind, firește, nici Mr. Pink, despre care Irinel Columbeanu și-a format o părere extrem de bună. 

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu. E spectaculos, cu palmieri peste tot. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim”, a mai spus acesta, potrivit cancan.

VEZI și: Tragedia pe care era să o comită Irinel Columbeanu: „Am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”

Cum a fost întâlnirea cu Irinuca

Irinel Columbeanu nu-și mai văzuse fiica de aproximativ 5 ani, timp în care Irinuca s-a schimbat extrem de mult, mărturisește el. Acesta a fost impresionat de înălțimea pe care o are fiica sa, dar și pasiunile și hobby-urile pe care a început să le dezvolte și care o îndreaptă curând către o carieră de succes.

„Prima întâlnire a fost la recepția hotelului unde am fost cazat. Ne-am luat în brațe. S-a înălțat foarte mult din 2018, de când nu ne-am văzut. Vrea să se ducă la tot felul de colegii. M-a întrebat pe mine, de m-aș pricepe eu. E interesată de psihlogie în primul rând. Am stat fix o săptămână. Irina e foarte bine, a crescut frumos”, a mai spus el, pentru sursa citată anterior.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 21 aug 2023, 20:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience