Irina Rimes, la un pas de a deveni economist. Momentul care i-a schimbat întreaga viață: „Dar de ce vreți să stricați drumul fetei?”

Data publicării:

Irina Rimes trebuia să devină economist. Momentul care a schimbat toul este ca din scenariu de film.

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Ea a reușit să-și facă cunoscut numele și peste granițe, având parte de susținători internaționali. Cu toate acestea, mulți dintre fanii săi sunt curioși să știe mai multe despre povestea de viață a artistei.

Pe ultima sută de metri, în Republica Moldova, în drum spre înscrierea la ASE, părinții Irinei au preluat la ocazie doi profesori de la Academia de Muzică, moment în care viitorul ei începuse să prindă contur.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes ???????????????? (@irinarimes)

Vezi și: Gheorghe Turda intervine în scandalul de la Vocea României și sare în apărarea lui Theo Rose: „Au băgat-o prin jurii ca să se afirme?”

După mai mult discuții de-a lungul drumului, părinții vedetei au înțeles că trebuie să o lase pe fiica lor să facă ce îi place:

„După ce am terminat liceul, planul era să dau la ASE. Țin minte că mergeam cu mama și cu tata la Chișinău să depunem dosarul la ASE și am avut marele noroc să luăm la ocazie niște oameni, care ce să vezi, erau profesori la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Și, la un moment dat, au intrat în vorbă cu părinții mei și le-au zis: „Dar de ce vreți să stricați drumul fetei dacă ea vrea să cânte?”.

La un moment dat, în loc să ajungem la ASE, am ajuns la Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice”, a declarat cântăreața pentru  digifm.ro, notează Wowbiz.

Vezi și: Irina Rimes a răbufnit, după ce s-a spus că ar fi făcut-o pe Theo Rose să plângă: „Armele mele au fost prea tăioase”

Cu câteva zile în urmă, Theo Rose și Irina Rimes ar fi avut un conflict, după ce artista din Republica Moldova a fost surprinsă în timp ce ar fi jignit-o pe soția lui Anghel Damian. Toată problema ar fi început de la o așa-zisă presupunere a Irinei Rimes că muzica ei ar fi mai bună decât muzica lăutărească pe care ar cânta-o Theo Rose.

„De obicei eu hate-ul îl ignor, dar de data asta este foarte greu să ignor toate mesajele.(…)

Asta trebuie să se oprească! Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire! Eu tot timpul am avut o părere foarte bună despre Theo Rose! Tot timpul am zis în dreapta și în stânga că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes ???????????????? (@irinarimes)

Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de buna? Am spus asta și public, i-am spus-o și ei, ea știe lucrul ăsta, noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce a trebuit să sara lumea pe mine, având în vedere că Theo nu a plâns pentru ca eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă.(...)

N-am considerat niciodată că muzica pe care o fac eu este mai presus decât muzica lăutărească, din contră, mereu am considerat că muzica lăutărească, folclorul și muzica populară sunt niște genuri cu valoare mult mai mare, pentru că ele conțin identitatea poporului”, a spus Irina Rimes în mediul online.

Vezi și: „Nu mai vreau relații toxice”. Irina Rimes, dezvăluiri despre divorț, dezamăgirile în dragoste și noul iubit



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel