Gheorghe Turda intervine în scandalul de la Vocea României și sare în apărarea lui Theo Rose: „Au băgat-o prin jurii ca să se afirme?”

Data publicării:

Gheorghe Turda spune că este impresionat de talentul lui Theo Rose și îi ia apărarea, după situația aparent conflictuală de la Vocea României.

Un scandal de amploare a izbucnit recent la Vocea României, după ce Irina Rimes și Theo Rose au purtat un dialog care a fost interpretat diferit de către publicul de acasă. Concret, totul a pornit când artista care provine din Republica Moldova i-a spus partenerei de viață a lui Anghel Damian faptul că nu e o decizie prea bună să ajute o concurentă să se îndrepte spre muzica lăutărească, motiv pentru care fata respectivă nu ar trebui să aleagă să meargă în echipa lui Theo Rose și să o aleagă, în schimb, pe ea. Dacă cele două au lămurit ulterior situația, fanii nu au văzut cu ochi prea buni această reacție, stârnindu-se un adevărat val de hate, după această situație. Se pare că și artistul Gheorghe Turda este tot de partea lui Theo Rose, pe care o admiră foarte mult. Acesta spune că nu este nicio rușine să cânți la nunți, iar artista se mai bucură, în plus, și de un talent uriaș. 

„Eu am ascultat-o adesea pe Theo Rose, are o voce foarte bună, e foarte bine pregătită, a muncit mult ca să ajungă cineva, un nume. Și ce dacă ea cântă la petreceri? Și eu cânt la nunți de peste 50 de ani, dar am fost și pe scenă, am jucat în 'Nunta lui Figaro', la Operă, sunt absolvent de canto, la Conservator.

S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme? După ce criterii o judecă, căci vocea ei nu m-a impresionat? Vocea lui Theo Rose e incomparabil mai bună decât cea a Irinei Rimes.

Repertoriul lui Theo Rose îmi amintește de cel al Aurei Urziceanu. O știu și pe Raluca Diaconu, sora lui Theo, tot o solistă bună. Mâine chiar am o filmare cu ea, la TV. Sunt ambele extrem de talentate”, a mărturisit Gheorghe Turda pentru Playtech.ro.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose îl ia pe Sasha la filmările pentru Clanul: „Toată lumea se oferă să stea cu el”. Ce spune despre actorul George Mihăiță / EXCLUSIV

Ce a spus Irina Rimes despre acest scandal

Chiar dacă Irina Rimes spune că este obișnuită cu hate-ul, la fel ca oricare altă persoană publică, aceasta mărturisește că niciodată nu s-a mai confruntat cu un val atât de mare de reacții negative. Vedeta spune că a fost interpretată extrem de greșit de către fanii lui Theo Rose, iar, de fapt, aceasta o admiră extrem de mult pe partenera lui Anghel Damian. Genul lăutăresc este unul dintre cele mai valoroase cu care se poate mândri țara noastră, consideră Irina Rimes.

„De obicei eu hate-ul îl ignor, dar de data asta este foarte greu să ignor toate mesajele.(…)

Asta trebuie să se oprească! Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire! Eu tot timpul am avut o părere foarte bună despre Theo Rose! Tot timpul am zis în dreapta și în stânga că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice! Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de buna? Am spus asta și public, i-am spus-o și ei, ea știe lucrul ăsta, noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce a trebuit să sara lumea pe mine, având în vedere că Theo nu a plâns pentru ca eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă.(...) N-am considerat niciodată că muzica pe care o fac eu este mai presus decât muzica lăutărească, din contră, mereu am considerat că muzica lăutărească, folclorul și muzica populară sunt niște genuri cu valoare mult mai mare, pentru că ele conțin identitatea poporului”, a spus Irina Rimes în mediul online.

Citește și: George Mihăiță, impresionat de Theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta. Fură de la toți”. Ce îi transmite lui Sasha / VIDEO

Theo Rose susține că nu a fost vorba de niciun conflict

Nici Theo Rose nu și-a dorit ca acest conflict să ia o așa mare amploare, astfel încât a ținut imediat să clarifice pe rețelele de socializare cum au stat, de fapt, lucrurile. Artista spune că uneori cu toții își mai aruncă diferite cuvinte care pot avea conotații dure, de dragul concurenților și din dorința de a fi aleși drept mentori.

„Eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta. Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

VEZI și: Theo Rose nu renunță la Smiley, chiar dacă împarte scaunul cu Brenciu, la Vocea României: „Nu mă dezic de el. Avem totuși o legătură” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel