„Nu mai vreau relații toxice”. Irina Rimes, dezvăluiri despre divorț, dezamăgirile în dragoste și noul iubit

Irina Rimes i se destăinuie lui Mihai Morar în cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu”. Artista împărtășește cele mai intime momente din viața și cariera ei.

Plecată de acasă într-o țară unde s-a adaptat cu greu dar unde s-a reinventat în superstar, trecută prin caruselul relațiilor toxice, Irina este mereu în căutarea locului căruia să îi spună acasă. Este România o țară unde frații de peste Prut se pot adapta ușor? Este noua sa relație potrivită temperamentului ei? Și, cel mai important, este gata să spună adio muzicii?


„Eu când am venit prima dată aici, venisem de fapt cu fostul meu soț, să semnez un contract. Asta se întâmpla după un concurs de muzică, „Fabrica de staruri” se numea și era împreună cu o televiziune din România și o televiziune din Moldova. Era un fel de Vocea României combinat cu Big Brother. Am stat 3 luni într-o casă. Au fost opt români și opt moldoveni. Și am venit în România pentru Andi Bănică, fostul meu soț, și pentru contract, și aici am rămas. Între timp mi-am terminat facultatea la Chișinău și m-am mutat aici. Și am semnat cu altcineva . Am și venit cu bani de acasă ca să semnez. Am făcut un credit la bancă care acum s-a terminat, acum doi ani. Bani pe care nu regret că i-am dat pentru că, cumva, banii ăștia au reprezentat biletul meu către viitor. A ieșit ceva din chestia asta până la urmă”, a dezvăluit Irina Rimes, în podcastul „Fain & Simplu”. 

 


Divorțul „nedureros”


Artista a  vorbit și despre divorț, însă spune că nu l-a resimțit atât de tragic. 

„Divorțul nu a fost atât de tragic și nu s-a întâmplat nimic din ce s-a scris. Pur și simplu doi oameni care s-au căsătorit au decis să nu mai fie căsătoriți. Asta e tot”, a explicat Irina Rimes.

Cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în relațiile sale 


Mai mult, ea dezvăluie că cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în fostele sale relații a fost faptul că a încercat „să-i salveze”.

 „Lipsa părinților și în special a tatălui m-a făcut să fiu mama salvatoare”. (...) Vai, dar băiatul ăsta este așa cuminte și talentat și bun și frumos! Dar este nefericit. Eu o să-l salvez. Eu o să-l iubesc, o să-i dăruiesc iubire necondiționată și o să-i arăt că poate fi iubit. Și el o să înflorească.” Este greșit să îți dorești să salvezi pe cineva și am învățat în noua mea relație că o relație între doi oameni merge bine atunci când tu te faci pe tine fericit. Și când ai fericirea asta în tine poți să o împarți”, a afirmat ea. 

 

S-a pus mereu pe locul doi

„Dar dacă tu te gândești la celălalt și nu te gândești la tine, la un moment dat se iscă un conflict foarte mare și acel conflict îi face nefericiți pe amândoi. Eu mereu m-am gândit, în relațiile mele anterioare, la fericirea celuilalt. Așa m-am legat de fostul meu soț, așa m-am legat de toți bărbații din viața mea. Și într-un final m-am trezit pe minus. Nu pentru că am dat foarte mult și n-am primit nimic, ci pentru că nu eram considerată ceea ce voiam eu să fiu considerată. (...) Pentru că i-am învățat într-un fel și în momentul în care eu am pus piciorul în prag și am zis: eu sunt femeie, eu vreau să fiu tratată ca o femeie, eu mai vreau din când în când asta sau asta, nu vorbesc de flori sau alte cadouri, este vorba despre respect, și mi s-a refuzat acest respect, mi-am dat seama că nu ai cum să ceri respect sau orice altceva dacă tu nu faci asta pentru tine. E lecția numărul unu. Eu am învățat-o târziu. Îmi pare bine că am învățat-o târziu pentru că așa am scris multe piese care au avut succes. Pe de altă parte e o lecție foarte basic pe care o spun toți”, a precizat artista.

 

Relația cu David, vindecătoare


 „Atunci când am intrat în relația cu David deja conștientizasem toate greșelile pe care le-am făcut în relațiile anterioare și am zis să nu intru cu stângul: eu în relația asta o să mă iubesc pe mine. Îl iubesc cu tot sufletul meu și suntem bine împreună, dar în relația asta eu o să mă iubesc pe mine și el încă are probleme la capitolul ăsta pentru că el nu a trăit lucrurile pe care le-am trăit eu, el abia învață lucrurile astea. El nu a avut relații toxice să știe cum se întâmplă lucrurile și să ajungă la această concluzie. Eu am ajuns deja. Și atunci cumva el învață cu mine”, a mărturisit Irina Rimes.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 14 iul 2023, 18:28 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience