Irina Margareta Nistor, reacție dură cu privire la personajele din „Clanul”: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună”. Anghel Damian a rămas uimit

Data publicării:
Anghel Damian, Irina Margareta Nistor, captră video Youtube/ Codin Maticiuc
Descriere foto: Anghel Damian, Irina Margareta Nistor, captră video Youtube/ Codin Maticiuc

Irina Margareta Nistor a avut o părere dură cu privire la personajele care joacă în cel mai urmărit serial de pe Pro TV.

Serialul „Clanul” se bucură de un succes uriaș încă de la primul episod, astfel încât lansarea celui de-al treilea sezon este așteptată cu sufletul la gură de către toți fanii filmului. În timp însă ce audiența este mulțumită de această producție, criticul de film Irina Margareta Nistor are câteva nemulțumiri cu privire la „Clanul”. Ba mai mult, aceasta a exprimat neregulile chiar în fața lui Anghel Damian, în cadrul podcastului „La mijloc”. Prima nemulțumire este strâns legată de personaje, lucru care l-a determinat pe Anghel Damian să o contrazică public.

„Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei. Eu nu știu care e unul, care e altul. Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu”, a spus Irina Margareta Nistor, potrivit click!.

„Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile”, a răspuns și Anghel Damian.

Te-ar putea interesa și: George Mihăiță a luat lecții de la interlopi pentru „Clanul”: „Eram foarte curios să văd reacțiile lor”. Câte ore studiază pe zi pentru acest rol / VIDEO

Irina Margareta Nistor, nemulțumită de personajele din „Clanul”

De asemenea, celebru critic de film spune că nu cunoaște foarte multe dintre personajele care joacă într-unul dintre cele mai urmărite filme de pe Pro TV. De asemenea, aceasta s-a legat și de prezențele feminine din serial, care ar semăna între ele. Și aceste lucruri l-au surprins total pe Anghel Damian, care spune că nu a mai auzit niciodată astfel de remarci.

„Da, da, pentru că tu îi cunoști. Ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (n.r. - în filmul „A fost sau n-a fost”), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe nici unul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat”, a mai spus Irina Nistor.

„E prima oară când aud remarca asta”, i-a mai spus Anghel Damian. 

„Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum. Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general”, i-a răspuns Irina Margareta Nistor.

VEZI și: George Mihăiță, impresionat de Theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta. Fură de la toți”. Ce îi transmite lui Sasha / VIDEO

Criticul de film, paralelă cu „Vlad”

În final, Anghel Damian s-a simțit direct vizat de către critic, în privința alegerii personajelor, însă acesta spune că orice casting se desfășoară după un ghid prestabilit.

„Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi”, a mai spus Anghel. 

„Uite, la Vlad (n.r. - făcând referire la serialul cu același nume, care a fost produs tot de PRO TV), îi distingeam perfect”, a concluzionat Margareta Nistor.

Citește și: Denis Hanganu și Elvira Deatcu, moment dificil la filmările pentru „Clanul”: „Era groaznic. Nu știm cum vor privi oamenii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel