Irina Loghin, secretul care o menține în formă la 82 de ani. Ce face artista imediat după ce se trezește dimineața

Data publicării:
Irina Loghin, foto Facebook
Descriere foto: Irina Loghin, foto Facebook

Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară. Dar puțini oameni cunosc secretul ei pentru a fi în formă chiar și la 82 de ani. 

Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să fie în cea mai bună formă la 82 de ani. Artista duce un stil de viață sănătos și a dezvăluit câteva dintre secretele sale legate de acest aspect. 


Irina Loghin face zilnic mișcare, artista susține că aleargă 15 km în fiecare dimineață. În plus pentru a avea un ten frumos chiar și la 82 de ani, vedeta susține că nu adoarm niciodată machiată și folosește ulei de măsline pentru a-și hidrata fața.


„Da, alerg în fiecare dimineaţă, nu mă apat niciodată de la asta. Alerg 15 kilometrii pe zi. Tenul îl îngrijesc cu ulei de măsline. Mă demachiez şi îmi dau cu ulei de măsline”, a declarat Irina Loghin, la Acces Direct, în urmă cu mai mult timp.


Irina Loghin a dezvăluit și ce reguli are pentru regimul ei alimentar. Artista de muzică populară a renunțat la carne de acum 50 de ani. În schimb, aceasta mănâncă pește, dar foarte rar. 


„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.


Irina Loghin bea în fiecare dimineață ceai de cătină și preferă mult semințele. În plus, atunci când apare leurda, vedeta își prepară o salată de leurdă cu lămâie şi puţin ulei de măsline. 

 

Citește și: Petre Roman, vacanță de lux în Grecia cu soția tinerică, în timp ce Mioara trece cu greu peste problemele de sănătate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel