Petre Roman, vacanță de lux în Grecia cu soția tinerică, în timp ce Mioara trece cu greu peste problemele de sănătate

Data publicării:

Petre Roman și-a refăcut viața cu o femeie mult mai tânără decât el, cu care are și un băiețel. 

Petre Roman se distrează alături de soția tinerică pe plajele din Grecia, în timp ce Mioara se luptă cu problemele de sănătate. 


Oana Roman și-a externat mama din spital, în timp ce tatăl ei petrece clipe de neuitat într-o vacanță de lux în Grecia alături de noua lui familie. 


Fostul politician și-a găsit liniștea în brațele Silviei Chifiriuc, o domnișoară cu mult mai tânără decât el. Împreună au și un băiețel și timpul pare că a stat în loc pentru Petre Roman. 


Chiar dacă și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, Silvia Chifiriuc a postat pe pagina de Instagram mai multe fotografii din vacanță. Soția fostului politician și-a etalat pe rețelele de socializare silueta demnă de invidiat. 

 

 

 

Mioara Roman, detalii neștiute despre starea ei de sănătate 


Mioara Roman s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultima vreme. După externare, Oana Roman este cea care are grijă de ea în acest moment, iar soțul ei, Marius Elisei, pare că că i-a câștigat inima soacrei. 


„Sunt bine acum, sunt sănătoasă. Acum stau la fata mea Oana împreună cu Isa, nepoțica mea, și cu ginerele, dar mai merg și la centru de recuperare, nu mă las. Catinca nu are cum să mă ia pentru că ea și Calina stau în chirie acum.


Marius este foarte drăguț cu mine, mă răsfață cu de toate, îmi gătește prăjituri, Oana mai puțin, Oana are treburile ei acolo. Acum se înțeleg bine. Oana și Marius s-au despărțit, și după cum știm cu toții, s-au împăcat. Ei în fața lui Dumnezeu, sunt căsătoriți, sunt împreună, asta contează”, a declarat Mioara Roman pentru playtech.ro.

 

Citește și: Alessia, despre drama care i-a marcat existența: „M-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel