Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă la 82 de ani. Ce alimente nu lipsesc niciodată din meniul ei

Data publicării:
Irina Loghin, foto Facebook
Descriere foto: Irina Loghin, foto Facebook

Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să fie în cea mai bună formă la 82 de ani, dar și ce nu-i lipsește niciodată din meniul ei.

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Ajunsă la vârsta de 82 de ani, Irina Loghin se menține în continuare într-o formă de zile mari, însă pentru acest lucru, artista duce un stil de viață sănătos. Recent, cântăreața s-a hotărât să dezvăluie câteva dintre secretele sale legate de acest aspect.

Irina Loghin, despre Revelioanele din comunism. Pe ce melodii petrecea Nicolae Ceaușescu

Invitată la Legendele cu Dan Negru, Irina Loghin a mărturisit că a renunțat la carne de mai bine de 50 de ani. În schimb, aceasta mănâncă pește, dar foarte rar. Cu toate astea, sportul ocupă primul loc pentru artistă, care spune că nu există zi în care nu iese să se plimbe câte o oră jumătate sau două.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Un alt secret dezvăluit de artistă este licoarea magică pe care o bea în fiecare dimineață. Mai exact, Irina Loghin bea ceai de cătină în fiecare dimineață. Artista a mai povestit că mănâncă și foarte multe semințe și e o mare iubitoare de leurdă.

„Că e ploaie, că e ger, că e caniculă. Rar mănânc peşte. Mănânc foarte multe seminţe. DImineaţa, îmi beau cătina, un pahar de cătină pe care o zdrobesc în maşină pe stomacul gol, dacă nu lămâie. Cum începe leurda de primăvara, mergeţi la leurdă, dar fluidizează sângele, o salată de leurdă cu lămâie şi puţin ulei de măsline, laşi orice”, a continuat marea artistă.

Citește și: Oana Roman îi duce dorul lui Marius Elisei. Vedeta trebuie să se descurce singură cu treburile casei: „Se simte lipsa „



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel