Oana Roman îi duce dorul lui Marius Elisei. Vedeta trebuie să se descurce singură cu treburile casei: „Se simte lipsa „

Data publicării:
Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman a recunoscut faptul că simte lipsa unui bărbt în casă, mai ales când vine vorba de treburile casnice.

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman a fost nevoită sa se descurce singură cu toate treburile. Deși a recunoscut faptul că se simte lipsa unui bărbat în casă, vedeta demonstrează că știe să se descurce în orice situație, chiar și atunci când vine vorba despre renovările din casă.

Noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Ia o pungă de medicamente”

În cadrul emisiunii din „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars, Oana Roman s-a pus serios pe treabă și a avut și ajutor de nădejde. Fiica vedetei a fost cea care i-a sărit în ajutor și au luat împreună măsurile pentru bucătăria de vară pe care doresc să o amenajeze complet pentru acest sezon. Oana Roman a precizat că de când a cumpărat casa și s-au mutat, niciodată nu s-a ocupat de acea bucătărie, fiind doar o cameră goală. Astfel, cele două au decis să facă câteva schimbări.

Cu toate că cele două s-au descurcat de minune, Oana Roman a recunoscut faptul că în acest context avea nevoie de un bărbat care să se ocupe de această muncă, lucru care denotă faptul că Marius Elisei i-ar fi sărit imediat în ajutor.

„Se simte lipsa unui bărbat. Sunt singură, nu am un bărbat în casă cu care să mă ajute la treaba și bineînțeles că îmi prind urechile că nu știu să montez și mă iau nervii, nu mă pricep și o iau de la capăt, Izabela nu mai are răbdare să stea să mă ajute și trebuie să găsesc neapărat pe cineva care să vină să mă ajute să fac renovarea.”, a spus Oana Roman.

De ce mai poartă Oana Roman numele fostului soț pe rețelele de socializare. Vedeta le-a răspuns curioșilor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel