Irina Columbeanu refuză să revină în România, pentru a-și revedea tatăl. În ce relații sunt cei doi în prezent

Data publicării:
Irinel Columbeanu. captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Irinel Columbeanu. captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Irinel Columbeanu a dezvăluit care este relația cu fiica sa în prezent.

Irinel Columbeanu a fost invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a dezvăluit noi informații cu privire la starea sa actuală de sănătate, care pare că se menține una destul de echilibrată, după ce fostul milionar a primit ajutorul de care a avut nevoie, pentru a se interna la un azil special pentru problemele sale de sănătate. Mai mult, chiar dacă mulți îl judecă pe acesta pentru deciziile luate în trecut și pentru modul în care și-a gestionat averea, fostul om de afaceri spune că nu trăiește cu niciun regret, iar dacă are în momentul de față vreo supărare, aceea este că nu-și poate vedea fiica mai des. 

„E bine să evit să merg cu avionul și să nu mă enervez, supărările trebuie evitate, pot destul de greu, pentru că stau toată ziua cu ochii în telefon, lucru care mă încarcă mult. Eu nu regret nimic din ce s-a întâmplat, ce a fost a fost și părerea mea e că atunci când faci bine, acesta se face în liniște.”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Vă mai amintiți de Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”? S-a mutat în București și a început o nouă viață aici

Nu mai poate zbura în America, la fiica sa

Chiar dacă ar vrea să-și vadă fiica mai des, Irinel Columebanu spune că nu se mai poate risca să urce în avion, întrucât și-ar putea pune viața destul de mult în pericol. Cu toate acestea, fostul afacerist spune că a discutat cu fiica sa și își dorește să ajungă peste ocean în momentul în care Irinuca va ajunge în fața altarului.

„Irina face foarte bine, vorbesc destul de des cu ea telefonic, lucru care mă ajută să nu-i mai simt lipsa. Da, s-a angajat într-un restaurant cu specific italienesc, știți că mie cel mai mult îmi place chinezescul. Din câte știu, ea vrea să devină medic neurochirurg. Îmi este greu din punct de vedere medical să ajung acolo, pentru că nu mai am voie să zbor cu avionul și, de asemenea, eu aș vrea oricând să mă duc când mă anunță ea. Am stabilit cu ea să merg, când se hotărăște și ea să se căsătorească, să-l cunosc pe viitorul meu ginere, se va apropia și acest moment pe care aș vrea să-l împărtășesc cu ea și cu mama ei.”, a continuat acesta.

Citește și: Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”

Irina refuză să mai revină în România

Chiar dacă dorul de fiica sa ar putea fi imediat îndepărtat de o vizită scurtă făcută de adolescentă în România, în țara natală, Irinel Columbeanu spune că fiica sa exclude total posibilitatea de a se întoarce aici. 

„Eu îmi doresc să se căsătorească cât mai devreme. Mi-a zis că nu vrea să mai revină în România, nu vede utilitatea, povestea ei americană e abia la început. Eu o înțeleg că are o oarecare reticență, pentru că nu știu ce lucruri de bine ar putea învăța pe meleagurile noastre. De revăzut, mi-ar plăcea și mie. În orice zi mă poate vizita.”, mai spune el.

Citește și: Ce și-ar fi dorit Petra Pintelei să devină dacă era văzătoare. Cum și-a ales viitorul soț. Ce mesaj are pentru cei care nu mai au motivație să trăiască / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel