Vă mai amintiți de Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”? S-a mutat în București și a început o nouă viață aici

Data publicării:
Rareș Prisacariu, captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Rareș Prisacariu, captură video Youtube, La Măruță

 Rareș Prisacariu a dezvăluit cum a evoluat viața sa în ultimul an, după ce a câștigat concursul de talente de pe Pro TV.

Cu siguranță că vă mai amintiți de Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”. Acesta a uimit publicul, dar și juriul cu capacitatea sa impresionantă de a reține și de a recita diferite poezii, proză și chiar monologuri, iubind lectura și având, la vremea aceea, la activ peste 200 de cărți citite. Se pare că competiția i-a schimbat viața micuțului, care, la un an distanță, a lăsat Botoșaniul pe București, unde a început deja să facă pași mici și preciși către o viitoare carieră strălucitoare. 

„Am fost vocea personajului principal, un monstruleț. Nu a durat mult, nu mai știu. Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2, mă descurc. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani. A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate.”, a început să-i povestească Rareș lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Rareș și intrarea în politică

În continuare, prezentatorul emisiunii l-a întrebat pe micuț dacă i-ar surâde la un moment dat să intre în politică, întrucât, consideră el, Rareș ar fi extrem de priceput pentru acest domeniu. Chiar dacă este abia clasa a doua, copilul nu exclude această posibilitate, însă spune că momentan nu ar fi pregătit pentru o astfel de provocare, chiar dacă are o capacitate intelectuală impresionantă.

„Mi-ar plăcea, dar cred că e prea mult, eu sunt un simplu copil, dar nu cred că sunt atât de pregătit să ajung în politică. Cătălin, vreau să-ți mai arăt ceva, acest sacou e special pentru emisiunea La Măruță și vreau să citești ce scrie aici.”, a continuat el.

„Scrie că e special pentru Rareș.”, a completat Cătălin Măruță.

VEZI și: Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Ia lecții de teatru și jurnalism

Preocupările lui Rareș sunt unele extrem de ample, la această etapă din viață. Astfel, tânărul spune că visează să devină actor într-o zi, motiv pentru care a început să pună bazele pentru această meserie încă de pe acum, pentru a putea în viitor să primească primul lui rol.

„La școală unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine, doamna m-a recunoscut și ea, sunt ok, drăguți. Să știi că nu pot face o comparație între cei de la Botoșani și de la București, pentru că se vor supăra. În București nu e ca și cum nu fac nimic, sunt la Academia de Teatru și Film, merg la fiecare sfârșit de săptămână. Vreau să fiu actor, acesta e visul meu. Eu mi-am pus o dorință la Crăciun, acela de a-mi aduce un rol într-un film și cred că visul meu se va îndeplini. Eu fac și cursuri de jurnalism.”, a mai dezvăluit el.

Citește și: Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel