Ionuț Dolănescu, nerăbdător să se mute în casa în care a copilărit. Cât au costat renovările locuinței din Caimatei

Sursa foto: Ionuț Dolănescu și părinții, captură TV/ TVR 1
Descriere foto: Sursa foto: Ionuț Dolănescu și părinții, captură TV/ TVR 1

Ionuț Dolănescu așteaptă cu nerăbdare să se mute în casa în care a copilărit. Artistul a dezvăluit cât au costat renovările locuinței din Caimatei.

În urmă cu ceva timp, Ionuț Dolănescu declara că vrea să renoveze casa tatălui său. Acum, artistul este nerăbdător să se mute în casa din Caimatei, acolo unde a copilărit, dar și în locul în care celebrul Ion Dolănescu  dădea petreceri memorabile de Sfântul Ion. 

Ionuț Dolănescu, nerăbdător să se mute în casa în care a copilărit

Ionuț Dolăescu a declarat că renovările se apropie de sfârșit și speră ca până în toamnă să se mute. 

„Lucrăm la interioare, sper din toată inima să fie gata până în toamnă. Noi locuim, momentan, în casa mamei. Mama a avut bunăvoința și generozitatea să ne lase să locuim în casa dânsei, în perioada cât a fost plecată în America, dar probabil că și dansa se va întoarce în țară, la un moment dat, și trebuie să ne mutăm la casa noastră. 

E adevărat că renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu, pentru că toate s-au scumpit! Important este că mi-am văzut visul cu ochii, pentru că mi-am dorit dintotdeauna să renovez această casă, ca să o pot transmite urmașilor mei, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu. Nu m-am gândit nicio clipă să o vând sau să o înstrăinez, pentru că este o casă în care eu am copilărit și la care tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, a ținut foarte mult. Acolo a trăit mai bine de 40 de ani și acolo a și murit și e, așa, ca un altar sfânt pentru noi și familia noastră această casă. Și pentru prietenii și finii tatălui meu, avea peste 1000 de fini. Casa era cu ușile deschise tot timpul! Am fost norocos să moștenesc această casă și m-am gândit că ar fi bine să o și renovez. Sper ca în vreo două luni să reușesc să mă mut în casa părintească", a mărturisit Ionuț Dolănescu, pentru click.ro

Ionuț Dolănescu, mândru de copiii săi

Ionuț Dolănescu recunoaște că are doi copii minunați de care este tare mândru. Potrivit artistului, băiatul de 8 ani , Iancu, este pe cale să îl urmeze pe celebrul său bunic.

„Vlăduț, băiatul cel mare, nu vrea să facă muzică. Are 14 ani și jumătate, săptămâna trecută a avut examenul de trecere în clasa a noua. Ioana (13 ani) merge foarte bine cu vioara, anul acesta a luat mai multe premii la câteva concursuri la interpretare la vioară. Ea muncește foarte mult, e foarte muncitoare și foarte serioasă în ceea ce face, în fiecare dimineață, la 6 dimineața, e cu vioara în mână și studiază. Muncește foarte mult și dă și rezultate. Băiețelul cel mic, Iancu, are aproape 8 ani, îi place foarte mult muzica și este și el tânăr student la pian, încercăm să îl învățăm și pe el pianul și el are și voce! Cred că el va cânta! S-ar putea ca el să îl moștenească pe tatăl meu sau pe mine!”, a declarat, cu zâmbetul pe buze, Ionuț Dolănescu, pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre Maria Ciobanu, stabilită în America: “Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!”

Maria Ciobanu și-a pregătit loc de veci. Unde se află mormântul artistei: "A vrut să lase lucrurile aranjate"

„Nu știu ce am de la o perioadă” Jean Paler, despre problemele cu care se confruntă. Ce se întâmplă cu actorulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iun 2023, 18:28 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience