„Nu știu ce am de la o perioadă” Jean Paler, despre problemele cu care se confruntă. Ce se întâmplă cu actorul

Data publicării:
Jean Paler, Captură video YouTube
Descriere foto: Jean Paler, Captură video YouTube

Jean Paler a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în ultima perioadă. 

Jean Paler este unul dintre cei mai iubiți actori din lumea teatrului românesc. Chiar dacă s-a bucurat de o viață frumoasă, petrecută mereu pe scenă, în aplauzele fanilor, acesta se confruntă cu câteva probleme. Ajuns la vârsta de 70 de ani, actorul a decis că trebuie să aibă mai multă grijă de sănătate sa, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să scape de de kilogramele în plus. Astfel, din ianuarie până în prezent, Jean Paler a slăbit 30 de kilograme. 

Jean Paler, despre problemele cu care se confruntă

Actorul a povestit că are doar o masă pe zi și mănâncă nuci, caju, stafide negre și migdale. Jean Paler a mărturisit că a ajuns să cântărească 108 kilograme, de la 130. 

„Din ianuarie și până acum am slăbit 23 de kilograme cu o singură masă pe zi. Mănânc ziua caju, nuci, stafide negre și migdale, cam 150 de grame de sâmburi pe zi, mănânc. Le amestec într-o pungă și iau de acolo un pumn de-al meu și le mănânc. Pentru că dorm ziua. ajung să mănânc pentru prima dată la ora 21.00 și cam atât. Deci, de la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”,  a mărturisit Jean Paler pentru click.ro.

Jean Paler, motivul pentru care nu mai poate să doarmă noapte

Jean Paler a recunoscut că are probleme în ceea ce privește somnul. Actorul a mărturisit că nu-l mai ia somnul aproape deloc și navighează pe internet, pentru a trece mai ușor peste orele în care se confruntă cu insomnii. Acesta este de părere că i s-a schimbat fusul orar. 

„În ultima perioadă nu prea mai pot să dorm noaptea. Mă culc pe la 06.00 – 07.00 dimineața și dorm până la 09.00 dimineața și mai dorm puțin la prânz și tot așa. Mi s-a schimbat fusul orar de la un timp. Noaptea am ajuns să stau de veghe. Dimineața când mă trezesc, după două ore de somn, mă trezesc cu o poftă să mănânc ceva dulce. Nu știu ce am de la o perioadă. La știri nu mă uit pentru că se dau doar lucruri negative. Nu mă mai uit la TV cam de vreo trei ani. Mă uit mai mult pe Internet la filmulețe, mai citesc câte ceva și gata. Trece noaptea.”, a mai spus actorul de comedie pentru sursa menționată anterior.

Jean Paler, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Jean Paler se confruntă cu probleme grave de sănătate. Actorul are mai multe stenturi montate la inimă, dar și un defibrilator. 


„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei ope lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută. Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc.

Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct”, a povestit actorul în emisiunea Teo Show', de la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel