Maria Ciobanu și-a pregătit loc de veci. Unde se află mormântul artistei: "A vrut să lase lucrurile aranjate"

Data publicării:
 Sursa foto: Maria Ciobanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ciobanu, Facebook

Maria Ciobanu și-a pregătit din timp un loc în care se va odihni după trecerea în neființă.

Maria Ciobanu, în vârstă de 84 de ani, a bucurat publicul românesc cu vocea sa minuată timp de extrem de mulți ani. Acum, îndrăgita artistă de muzică populară se gândește deja la trecerea în neființă, motiv pentru care și-a pregătit locul de veci,în Cimitirul Bellu, din București,pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Locul ales de artistă pentru a se odihni după trecerea în neființă se află aproape de locul în care sunt înmormântați regretații Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

Maria Ciobanu și-a pregătit loc de veci

'Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleeea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere', a declarat, pentru viva.ro, un paznic din Cimitirul Bellu.

Ce avere are Maria Ciobanu

Dragoș Dolănescu o laudă pe marea artistă Maria Ciobanu, pentru faptul că aceasta și-ar fi împărțit deja averea, înainte să fie prea târziu. Bărbatul spune că, în acest fel, se vor evita posibilele scandaluri între copii, după cum s-a întâmplat și în cazul lor. Dacă Ion Dolănescu și-ar fi făcut testamentul la timpul potrivit, lucrurile ar fi stat diferit în ziua de azi, susține el. 

”Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro

”Tata poate că a lăsat un testament”

Totuși, Dragoș Dolănescu spune că este totuși posibil ca tatăl lor să fi lăsat un testament înainte să moară, însă Ionuț, fratele lui, nu lasă pe nimeni să intre în camera în care s-ar putea afla presupusul document.

”Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară”, a mai declarat acesta.

Ce pensie are Maria Ciobanu

Ca foarte mulți alți artiști de la noi ajunși la pensie, vedeta nu este deloc susținută de statul român. Suma de bani pe care o câștigă lunar interpreta de muzică populară este una foarte mică, iar, după noile scumpiri, artista nu ar fi reușit să se întrețină deloc cu acea sumă. Norocul ei a fost mutarea în orașul de peste ocean, unde este mult mai susținută financiar de acel stat.

„Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”, a declara Maria Ciobanu, în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel