Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre Maria Ciobanu, stabilită în America: “Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!”

Sursa foto: Maria Ciobanu și Elena Merișoreanu, captură TV/ colaj Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ciobanu și Elena Merișoreanu, captură TV/ colaj Spectacola

Elena Merișoreanu a vorbit despre relația pe care o are cu Maria Ciobanu, de când artista s-a mutat în America. 

Maria Ciobanu, în vârstă de 84 de ani, a bucurat publicul românesc cu vocea sa minuată timp de extrem de mulți ani. Ulterior, artista a decis să se mute în America. Elena Merișoreanu, colega de breaslă a artistei, a dezvăluit ce relație mai este între cele două, de când Maria Ciobanu s-a stabilit peste hotare. 

Elena Merișoreanu, dezvăluiri despre Maria Ciobanu, stabilită în America

Elena Merișoreanu a dezvăluit că nu a mai vorbit cu Maria Ciobanu. Artista a recunoscut că ține legătura cu Steliana Sima, care îi mai spune care este starea Mariei Ciobanu și ce viață duce în America. 

“Ea e în America. Nu. (n.r. nu au mai vorbit) Țin legătura cu Steliana Sima, ele vorbesc foarte des. Este bine, are ce îi trebuie acolo. Are o pensie frumoasă, a reușit să își ia pensie, soțul ei era cetățean american, și-a luat și ea cetățenie. La vârsta asta… Eu puteam să îmi iau de 1.000 de ori, dar ce să fac acolo, aici e lumea noastră!”, a spus Elena Merișoreanu, pentru ego.ro

Ce pensie are Maria Ciobanu

Ca foarte mulți alți artiști de la noi ajunși la pensie, vedeta nu este deloc susținută de statul român. Suma de bani pe care o câștigă lunar interpreta de muzică populară este una foarte mică, iar, după noile scumpiri, artista nu ar fi reușit să se întrețină deloc cu acea sumă. Norocul ei a fost mutarea în orașul de peste ocean, unde este mult mai susținută financiar de acel stat.

„Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”, a declara Maria Ciobanu, în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro

Ce avere are Maria Ciobanu

Dragoș Dolănescu o laudă pe marea artistă Maria Ciobanu, pentru faptul că aceasta și-ar fi împărțit deja averea, înainte să fie prea târziu. Bărbatul spune că, în acest fel, se vor evita posibilele scandaluri între copii, după cum s-a întâmplat și în cazul lor. Dacă Ion Dolănescu și-ar fi făcut testamentul la timpul potrivit, lucrurile ar fi stat diferit în ziua de azi, susține el. 

”Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro

”Tata poate că a lăsat un testament”

Totuși, Dragoș Dolănescu spune că este totuși posibil ca tatăl lor să fi lăsat un testament înainte să moară, însă Ionuț, fratele lui, nu lasă pe nimeni să intre în camera în care s-ar putea afla presupusul document.

”Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară”, a mai declarat acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 iun 2023, 10:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience