Ioana Ginghină nu mai este vegetariană! Motivul pentru care actrița a luat decizia radicală: „Mă săturasem! Nu mai pot”

Data publicării:

Ioana Ginghină a reintrodus carnea în alimentația sa.

Era cunoscut faptul că Ioana Ginghină are la baza stilul său de viață o regulă strictă: mâncarea vegetariană. Actrița a adoptat acest stil de viață cu ani de zile în urmă și părea că îi priește din plin, vorbind adesea despre beneficiile sale. Cu toate acestea, se pare că inevitabilul s-a produs, iar actrița a reintrodus carnea în meniul său zilnic. Chiar dacă a fost încurajată de fiica sa să nu vorbească despre asta, artista și-a asumat faptul că de-acum încolo poate fi văzută mâncând slănină cu pâine oricând.

„De 6-7 ani de zile am un stil de viață. Nu mai țin nicio dietă, doar am grijă ce mănânc! Pot să spun, ca noutate, că am câteva zile de când m-am apucat de carne. Nu mai sunt vegetariană!

A zis Ruxi să nu recunosc, dar uite că nu o ascult! Și pe ea o tentează, dar a zis că se mai gândește! Nu mai sunt vegetariană dacă mă vedeți mâncând slănină prin restaurant sau m-ați văzut weekend-ul acesta la munte. Am zis eu prima!”, a declarat Ioana Ginghină pentru ego.

Citește și: „Hai, mamaie, că te caută moartea”. Daniel Buzdugan, șocat de atitudinea unui tânăr. Conversația pe care a auzit-o în autobuz

Motivul pentru care a luat această decizie

Principalul motiv care a adus-o în fața acestei decizii au fost analizeze, explică Ioana Ginghină, care spune că nu i-au ieșit extrem de bune acestea, primind, astfel, recomandarea de la specialist să consume mai multă proteină. Actrița spune, astfel, că se săturase să consume atât de mult pește, motiv pentru care a decis să se reîntoarcă la alimentația pe bază de carne.

„A fost la recomandarea nutriționiștilor după niște analize care mi-au ieșit. Trebuie să recunosc, fac în acest an 47 de ani! Cu cât înaintez mai mult în vârstă, am nevoie de mai multă proteină! Mă săturasem de pește.

Puteam să nu mănânc carne, dar trebuia să mănânc mult pește ca să acopăr partea cu proteina. Mă săturasem! Când vedeam pește spuneam: „Nu mai!”. Oricum ar fi gătit, nu mai pot! Atunci am decis să încep să mănânc carne iar!”, a mai spus actrița, pentru sursa citată. 

VEZI și: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”

A fost disciplinată încă din copilărie

Nu este un lucru întâmplător faptul că Ioana Ginghină reușește de ani de zile să se mențină într-o formă exemplară. Actrița ne spunea în cadrul unui interviu faptul că are această rutină bine stabilită și aceste reguli stricte încă din copilărie, când a primit această disciplină din partea tatălui său.

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă. La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor. Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5-6 ore.”, a declarat Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan urmează să devină părinți? Cum s-au dat de gol cei doi: „Sarcină ușoară, Oana”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel