Jador și Oana Ciocan urmează să devină părinți? Cum s-au dat de gol cei doi: „Sarcină ușoară, Oana”

Data publicării:
Jador, Oana Ciocan/ captură video TikTok
Descriere foto: Jador, Oana Ciocan/ captură video TikTok

Jador a publicat un videoclip misterios în mediul online, care le-a dat de gândit fanilor.

Jador și Oana Ciocan formează unul dintre cele mai noi și mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut la înscrierile pentru emisiunea Survivor All Stars și a fost dragoste la prima vedere. Imediat după ce s-au văzut, s-au mutat împreună, iar acum își trăiesc povestea de iubire la cea mai mare intensitate. Totuși, fanii au fost surprinși de o nouă veste din partea celebrului manelist, care spune că va dispărea o vreme din lumina reflectoarelor. Misterul s-a adâncit și mai tare în momentul în care Oana l-a completat pe acesta și a spus faptul că lucrurile „vor fi mai bune în viitor.”

Jador: Vă salut oameni buni. Acesta este ultimul videoclip pe care o să-l postez în perioada ce va urma. Va exista o perioadă de repaus, nu o să postez pe rețelele de socializare absolut nimic, pentru că urmează o perioadă, nu pot spune mai mult.

Oana Ciocan: Mai liniștită.

Jador:  Mai liniștită, da, și nu o să postez. Nu vă faceți filme, alte gânduri. Este totul bine.

Oana Ciocan: Și va fi și mai bine.

Jador:  Mulțumesc, Este bine ce am zis?

Oana Ciocan: Foarte bine.

Citește și: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”

@jador

Voi lipsi o perioada ! Va multumesc pentru toata sustinerea si sa ne auzim cu bine!❤️

♬ original sound - ⭐️ADY MUSIC⭐️

Fanii sunt convinși că este vorba despre un bebe

După declarațiile făcute de artist, dar și după completările pe care le-a făcut partenera sa de viață, fanii au început imediat să facă speculații. Astfel, internauții sunt convinși de faptul că este vorba despre o sarcină la mijloc, motiv pentru care cei doi își doresc să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor, pentru a rumega mai bine vestea nouă din viața lor. 

„E gravidă Oana, simt ei nevoia să se rupă un pic de tot și să fie doar ei”

„E Oana gravidă, aveți nevoie de timp, dacă e însărcinată îi doresc sarcină ușoară”

„Sarcină ușoară, Oana”

„Cred că urmează bebe, normal că va fi și mai bine”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Jador de la fani.

VEZI și: Eliminată de la Survivor, Alexandra Ciomag îi aduce acuzații dure lui Andrei Ciobanu: „Nu-mi place parșivitatea lui. Joacă la două capete”

Cei doi s-au logodit

Se pare că Jador a știut din prima faptul că Oana este aleasa vieții sale, motiv pentru care acesta nu a mai pierdut vremea, și a cerut-o pe aceasta de soție chiar la Survivor All Stars, unde, însă, nu i-a oferit  și un inel. Bijuteria nu a întârziat să apară, întrucât imediat după ce a fost eliminată din show, Oana a fost așteptată acasă cu o surpriză romantică din partea partenerului său de viață.

„Nici nu m-a lăsat să ajung bine acasă și m-a cerut, dar de data asta cum trebuie, adică cu inel. Ne uitam la film și povesteam despre ce s-a întâmplat la Survivor, cum mi-a fost, dacă s-ar comportat bine cu mine și mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Am crezut că mi-a cumpărat ceva. Eu așteptam și îl întrebam „Hai, mi-l dai acum?”. Mi-a spus că vrea să fie surpriză și m-a legat la ochi. M-a luat în brațe, m-a dus în dormitor, m-a pus pe marginea patului și mi-a pus în brațe un buchet de flori. După mi-am dat eșarfa jos și el era deja în genunchi cu inelul. A zi că de data asta să o facem bine și să nu ne mai vadă nimeni. Am zis un mare da și cam atât”, a mai mărturisit Oana Ciocan, în cadrul emisiunii realizate de Cătălin Măruță.

Citește și: Cum e viața la Survivor all Stars, în spatele camerelor. Elena Ionescu, informații inedite / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel