Ioana Ginghină a răbufnit. Actrița s-a săturat de „vedetele” care au doar apariții perfecte în vacanțe: „Înnebunesc. Vă spun că e fake totul”

Data publicării:
Ioana Ginghină, captură video TikTok
Descriere foto: Ioana Ginghină, captură video TikTok

Ioana Ginghină le-a transmis un mesaj dur influencerilor de la noi din țară.

Mediul online este mai plin de la o zi, la alta cu tot felul de influenceri care promovează o viață perfectă, au mereu cele mai bine la puse la punct apariții și ajung doar în locuri de vis, acolo de unde, bineînțeles, fac niște fotografii și videoclipuri de-ți taie respirație și de te fac să-ți dorești să fii și tu măcar o zi în pielea lor. Se pare că acest lucru a făcut-o pe Ioana Ginghină să răbufnească în mediul online, acolo unde s-a arătat a fi complet sătulă de toate aceste apariții și imagini perfecte, care, în realitate, sunt false, spune ea. 

„Am o problemă, începe să mă deranjeze din ce în ce mai tare, pentru că îmi dau seama ce presiune pune pe oameni. Toate videourile astea de viață perfectă, vacanțe luxuriante, cu ea care este perfectă, coafată, machiată, tot timpul la 5 ace, el care o ia, o iubește, o învârte, ei beau numai șampanie. Acum vă spun că e fake totul, că toate lucrurile alea pe care le vedeți acolo acești oameni fac aceste videoclipuri pentru voi. Ei se machiază, se aranjează, fac o ședință foto pentru Instagram.”, le-a transmis Ioana Ginghină fanilor printr-un videoclip pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic pune la zid specialiștii care nu recomandă produsele lactate: „Păcatele lor să fie. Nici măcar nu vreau să-i bag în seamă”

Ioana Ginghină, despre vacanțele perfecte

Astfel, actrița spune că din propria experiență știe că o vacanță nu ar putea niciodată să fie atât de perfectă precum o arată imaginile de pe social media, asta dacă contentul nu este realizat special pentru ca fanii să aprecieze fotografiile.

„O să vă spun de ce. Și eu merg în vacanțe mai scumpuțe la hotel de 5 stele, cu priveliște la mare, cu masaje scumpe, tot ce vrei,  măi dar nu-mi stătea părul la dungă, nu-mi stătea machiajul. Eram cu Cristi prin Malta, dar nu-i venea să mă ia în brațe și să mă învârtă pe acolo, am stat și cu o șăpcuță în cap, nu-mi mai stătea părul, am transpirat. Dacă voiam să arăt bine trebuia să mă duc în cameră, să mă coafez, să mă spăl pe cap, dura peste o oră.”, a continuat actrița.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu, comentariu ironic după ce Zanni a revenit la Survivor: „Uite, roata se întoarce, acum ai fost tu salvat!”

Actrița, sătulă de perfecțiunea din online

Mai mult, ceea ce anumiți inlfuenceri promovează ca fiind o viață perfectă este văzut de multe adolescente drept un ideal, motiv pentru care tinerii își creează așteptări greșite asupra vieții și, în final, multe frustrări. Și, pentru că lucrează mult cu copiii, aceasta le transmite vedetelor de la noi din țară să promoveze și normalitatea. 

„Vă dați seama că o vacanță frumoasă, reușită, ține de normalitatea asta, haide să mai normalizăm lucrurile, că eu înnebunesc. Nu mai zic că toate sunt perfecte la corp. Eu lucrez cu adolescentele astea... arătați-le că viața e și frumoasă, și urâtă, că în vacanțe nu e totul despre acel mic dejun. Vă jur că eu nu mănânc la piscină din roata aia că mă enervează. Eu nu mi-am comandat roata aia numai cât am văzut-o la infuenceri.”, a mai spus ea.

Citește și: Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi: „Îmi amintesc cum îmi arăta palma”. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea

@ioanaginghina

Vacante de “vedete” ????

♬ original sound - ioanaginghina



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel