Mihaela Bilic pune la zid specialiștii care nu recomandă produsele lactate: „Păcatele lor să fie. Nici măcar nu vreau să-i bag în seamă”

Data publicării:
Mihaela Bilic, captură video Youtube, Europa FM
Descriere foto: Mihaela Bilic, captură video Youtube, Europa FM

Mihaela Bilic și-a exprimat părerea cu privire la beneficiile produselor lactate. 

Nu este prima dată când Mihaela Bilic s-a arătat a fi o mare susținătoare a produselor lactate. În ciuda argumentelor și beneficiilor pe care aceasta le-a scos mereu în evidență, pe de cealaltă parte, anumiți specialiști au recomandat să renunțăm la aceste produse, în special la lapte. Acest lucru a înfuriat-o pe specialista care spune că nici măcar nu vrea să bage în seamă aceste preconcepții greșite, încurajându-i pe oameni, în continuare, să se axeze pe astfel de alimente.

„Păcatul ei să fie (n.r. a specialistei care a pus la zid produsele lactate). Eu consider că oamenii cărora nu le place brânza nici măcar nu știu ce pierd. Uitați-vă la americani, care sunt anti brânză, iar ceea ce numesc ei brânză este un cașcaval îngrozitor. Și laptele este un aliment complet, brânza e un aliment viu, avem acolo tot ce înseamnă mai bun din lapte, faptul că este fermentată, are aceste bacterii probiotice, ne completează flora intestinală și ne echilibrează organismu. Nu am cuvinte să spun care sunt toate beneficiile produselor lactate, iar noi, ca români, ar trebui să avem acest respect pentru tradiție și să consumăm în continuare lactate, așa cum au făcut generațiile dinaintea noastră.”, a declarat Mihaela Bilic în cadrul unei emisiunii la Europa FM.

Citește și: „Nu se face cancer de la carne!” Mihaela Bilic a răbufnit. Nutriționistul încurajează consumul de carne de porc

„Nu există nimic rău în lapte”

Astfel, Mihaela Bilic spune că indiferent de prejudecățile și de părerile negative pe care le au alți specialiști, ea este o mare iubitoare de tot ceea ce înseamnă lapte și produse lactate, motiv pentru care nu-și dorește să dea ascultare gurilor rele. 

„Nu există nimic rău în lapte și păcat de vocile astea care apar și otrăvesc laptele, păcatele lor să fie. Eu sunt un mare fan de lactate și nici măcar nu vreau să-i bag în seamă pe răuvoitori.”, a mai spus aceasta. 

VEZI și: Cina ideală care îți oferă un somn odihnitor și ajută digestia: „Vei accelera și procesul de slăbire, dar vei ajuta și detoxifierea organismului”

Youtube video image

Nutriționistul bea lapte în loc de apă

Mai mult, aceasta spune că a ajuns să fie chiar la extrema cealaltă, astfel încât a renunțat să bea apă, din cauza faptului că nu-i place, și a introdus în meniul său drept lichid laptele.

„Eu sunt la extrema cealaltă. Sunt cel mai mare consumator de lapte. Eu beau lapte cred că mai mult decât copiii. Eu nu aș putea să trăiesc fără produse lactate. Când zic lapte, zic tot, de la laptele proaspăt, până la variantele fermentate, sana, chefir, iaurt, cotese cheese, telemea. Eu beau cafeaua cu lapte de dragul laptelui și ține și de foame. Cu pâine și lapte aș putea trăi toată viața fără să mă plictisesc. Hidratare înseamnă și ciorba, și cafeaua, dar și ceaiul. Când zic ceai nu mă refer la ceaiul negru, că nu-mi place gustul. În schimb, ceaiul cu fructe lăsat la infuzat,  mai mult de 10 minute, dă o aromă plăcută”, a spus Mihaela Bilic, în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”.

Citește și: Băuturile alcoolice care accentuează tristețea și schimbă metabolismul. Mihaela Bilic, semnal de alarmă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel