Andrei Ciobanu, comentariu ironic după ce Zanni a revenit la Survivor: „Uite, roata se întoarce, acum ai fost tu salvat!”

Data publicării:

Andrei Ciobanu a avut o reacție în mediul online, după ce Zanni a primit o a doua șansă la Survivor All Stars.

Reîntoarcerea lui Zanni la Survivor All Stars a venit la pachet cu o multitudine de reacții atât din partea publicului de acasă, cât și din partea concurenților care au rămas în competiție până în acest punct. Astfel, printre cei care au avut ceva de spus pe seama acestui subiect este și Andrei Ciobanu, care a ținut să-i plătească fostului Faimos cu aceeași monedă. Concret, în urmă cu câteva ediții, Războinicul a trecut prin aceeași situație, când a fost eliminat de la cei roșii și trimiși din nou în tabăra adversă. Atunci, Zanni a făcut mai multe glume pe seama acestui subiect, întrucât concurentului i se oferise o doua șansă.

Asta a ținut să facă și Andrei Ciobanu acum, care și-a dorit să-i reamintească public lui Zanni faptul că a ajuns în locul său, chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni făcea glume pe seama acestui subiect. 

„Și după ce ai primit a doua șansă te-ai lepădat de TJ și Ana, gata! Ți-ai făcut treaba cu ei. Ce mai e de zis. Am primit și eu a doua șansă. Nu e bine să arăt cu degetul și să arunc cu pietre. Că uite, roata se întoarce, acum ai fost tu salvat! Probabil pentru că ești bun și s-a nimerit la tine. Așa a fost soarta. Așa a vrut Doamne, Doamne. Crede și nu mai judeca, Zanni. Gândește-te mai mult la tine și mai puțin la alții.”, a scris Andrei Ciobanu pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Cristi Mitrea îl face și el praf pe Zanni

Și Cristi Mitre a făcut un comentariu acid pe seama revenirii lui Zanni în competiție. Pe lângă faptul că multe persoane considerau că acesta ar fi trebuit să fie eliminat cu adevărat, fostul iubit al Andreei Mantea consideră că abordarea sa a fost total greșită, în momentul în care i-a tras la răspundere pe concurenți de faptul că nu au regretat eliminarea sa din concurs. Printre primii vizați a fost și numele lui TJ Miles, care pe tot parcursul show-ului a fost bun prieten cu Zanni, iar cei doi au făcut strategii împreună și s-au susținut reciproc.

„Mi se pare o argumentare greșită, partea emoțională nu are nicio legătură cu scopul pentru care te duci acolo, emoțional poate să-ți pară rău de omul ăla că pleacă, indiferent că scopul tău acolo este să-l învingi și să fii mai bun ca el, pe de altă parte, cu judecătorul universului, care e indignat de faptul că nu toată lumea simt pentru el... haide, măi fraților, lăsați-mă, că se schimbă denumirea. Nu mai e Survivor, e „Salvați-l pe Zanni”, așa se numește emisiunea.”, a spus Cristi Mitrea nervos, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Pe aceeași temă: Adevăratul motiv pentru care Cătălin Moroșanu a vrut să fie eliminat de la Survivor All Stars: „De asta am plecat, nu am mai suportat” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel