Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi: „Îmi amintesc cum îmi arăta palma”. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea

Data publicării:
Carmen Harra, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video Youtube

Carmen Harra a comemorat mai multe episoade pe care le-a trăit de-a lungul timpului alături de Florin Piersic.

Situația în care se află Florin Piersic îngrijorează pe toată lumea, întrucât toți cei care l-au cunoscut, îndrăgit și urmărit de-a lungul vieții pe marele actor se roagă pentru sănătatea sa și speră ca acesta să revină curând pe scenă. Astfel de speranțe are și Carmen Harra, care spune că însuși președintele Clinton a trecut printr-o situație similară, reușind să depășească cu brio această cumpănă. Tocmai datorită acestui lucru, clarvăzătoarea este încrezătoare și știe că lucrurile se vor termina cu bine pentru îndrăgitul artist.

„Vorbim de Florin și de faptul că te poți îmbolnăvi de la o infecție urinară. Președintele Clinton s-a îmbolnăvit de la o infecție urinară și a ajuns în septicemie acum 2,3 ani, dar a scăpat, deci se poate scăpa din orice fel de infecție, dacă e tratată la timp. Eu îl știu pe Florin de când era copil, o știu și pe soția lui, aveam spectacole când eram tineri, dar legătura cea mai puternică am avut-o acum 30 de ani, la New York, aveam o comunicare extraordinară, e un om atât de bun, sociabil, inimos. Actorul pe care-l vezi pe scenă și care te face să plângi este în realitate omul Florin Piersic, incredibil de bun, de cald, înțelegător.”, a declarat Carmen Harra în cadrul unei emisiuni pe Antena Stars.

Citește și: Marian Golea, previziuni pentru Florin Piersic. Ce se va întâmpla cu marele actor: „Acesta e singurul remediu”

Florin Piersic, întrebare pentru Carmen Harra

Carmen Harra își amintește și cum a fost întrebată de marele maestru cu privire la anii pe care-i va mai petrece pe această lume, răspunsul clarvăzătoarei de pe atunci fiind unul extrem de pozitiv și încurajator. 

„Am multe amintiri cu el și îmi amintesc cum mă întreba „Carmen, eu cât trăiesc?” și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă, îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care-l iubim.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Marina Voica, mesaj sfâșietor: „Acasă parcă nu ești nimeni, nu te mai vrea nimeni” / video

Actorul are nevoie de iubire

În final, Carmen Harra spune că actorul are nevoie în această perioadă mai mult ca oricând de dragostea celor din jurul său, despre care aceasta spune că are cu adevărat putere vindecătoare asupra sa. 

„Este o cumpănă, poate pe undeva și faptul că nu a intervenit mai repede, dar nu se poate judeca aici, medical se putea mai bine, dar e important că s-a trecut peste ce e mai greu. Cu iubire se vindecă omul, el atât de multă iubire dă la toată lumea, iar dacă ar primi de la noi această iubire, sunt sigură că s-ar vindeca.”, mai spune Carmen Harra.

Citește și: Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel