Dani Oțil, prima reacție după ce soția lui s-a luat de Mihaela Rădulescu: Puteam să văd textul înainte

Sursa foto: Dani Oțil, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dani Oțil, Instagram

Dani Oțil și-a spus opinia despre apariția Gabrielei Prisăcariu de pe scena iUmor.

Dani Oțil a fost cel de-al patrulea jurat, în cadrul emisiunii iUmor, de pe Antena 1. În acest sens, prezentatorul matinalului a avut parte și de o surpriză. Soția sa, Gabriela Prisăcariu, a fost invitată în platou pentru a face un roast despre partenerul ei de viață. Deși prestația vedei a conținut și o glumă acidă despre fosta relație a lui Dani Oțil, Gabriela are toată admirația bărbatului. Acesta a scris pe rețelele de socializare faptul că soția sa nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă, lucru ce a ajutat-o să nu se bâlbâie deloc, deși se afla pentru prima dată cu un microfon în mână.

Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să bâlbâie, să rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe... Și totuși...Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni și nu fac complimente... Daaaaar..... , a scris Dani Oțil pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, ATAC la adresa Mihaelei Rădulescu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au spus "DA" oficial anul trecut, în fața stării civile, iar cei doi au deja împreună și un băiețel. Chiar dacă au o relație foarte frumoasă și se iubesc foarte mult, se pare că blondina încă nu i-a uitat trecutul soțului ei. În cadrul roastului pa care a trebit să-l facă pentru soțul ei, vedeta a atins și un subiect ce face aluzie la fosta sa relație. Atât Dani Oțil, cât și jurații au rămas fără replică.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Reacțiile fanilor, după acest roast

Se pare că urmăritorii nu au primit foarte bine această glumă, fapt pentru care au reacționat imediat. 

”Nu vei fi niciodată o divă cum este Mihaela Rădulescu!”, ”Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea”, ”Nu știe nimeni cine e sau cu ce se ocupă. E nevasta lui Dani. Urât să vorbești așa” sau "Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O ”glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de soția lui Dani Oțil.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 apr 2022, 11:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience