Imagini spectaculoase din vila de lux a Anamariei Prodan. Casa de la Snagov a fost renovată complet, după despărțirea de Reghecampf

Data publicării:

Ananamria Prodan a dezvăluit câteva imagini din casa sa, după procesul de redecorare a spațiului.

Anamaria Prodan nu și-a schimbat radical doar viața, după despărțirea de Reghecampf, ci și locuința de la Snagov în care și-a petrecut atât de mulți ani cu antrenorul care în prezent formează o relație alături de Corina Caciuc. Impresara spune că pur și simplu s-a trezit într-o dimineață în care a avut o revelație și și-a dat seama că nimic din jurul său nu era așa cum trebuie. Totul era urât, povestește impresara care și-a dorit o schimbare radicală a spațiul, lucru care s-a și întâmplat.

„Ne-am schimbat totul. Este noua înfățișare a familiei, a casei, a tot ceea ce înseamnă curte, tot. Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul. Am terminat acum 2 luni. Mai avem mici chestii de făcut, de exemplu aștept cordonul care va merge ca în port, din bară în bară, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit. Avem și barca, vă plimbam dacă era cald. Am vrut să termin cu tot trecutul.”, a declarat Anamaria Prodan, la sfârșitul anului trecut, în cadrul emisiunii WowNews.

VEZI și: Detaliul despre ultimul sezon din „Clanul” pe care producătorii și-ar dori să nu-l știm. George Ivașcu: „Eu acum dau din casă, îmi cer scuze”

Cum arată pontonul impresarei

Astfel, prima transformare a venit chiar în exteriorul locuinței, acolo unde Anamaria Prodan are în prezent un ponton superb. Cea care a făcut proiectul pentru terasă este chiar fiica sa, povestește impresara, care spune că s-a lăsat complet pe mâinile Rebeccăi, când vine vorba de amenajarea acestei zone. 

„Pontonul era foarte mic, era un garaj, era ceva rău, nimic nu era cum trebuia. Știi ce ciudate sunt revenirile la viață? În momentul despărțirii de Laurențiu, când am deschis geamurile, ne-am dat seama că era ceva rău și am zis ok, reamenajare. Rebecca a zis că ne face un desen și că o să avem cea mai frumoasă terasă de pe lac. Am dărâmat tot, toți vecinii m-au întrebat „Ce faci, Ana?” Dărâm tot, schimb tot. Înainte era un portocaliu, ceva foarte rău.”, a declarat continuat aceasta.

VEZI și: Imaginea postată de Laurențiu Reghecampf, cu ocazia aniversării Corinei Caciuc. Cei doi apar într-o ipostază extrem de rară

Și interiorul locuinței este unul fascinant. Anamaria Prodan a renunțat la vechile tablouri pe care le avea alături de Reghe, umplând livingul cu tablouri uriașe cu chipul său, dar și cu chipul celor trei copii.

 

De asemenea, impresara deține și o cramă impresionantă, unde un perete uriaș este plin cu diferite sticle de vin de colecție, fără îndoială.

Am înțeles că nu ai nevoie să faci niciun compromis”

Astfel, chiar dacă susține că o bună perioadă de timp a ales să facă diferite compromisuri, pentru a arăta tuturor că deține imaginea familiei perfecte, impresara spune că, în final, ș-a dat seama că nimic în lume nu merită să-ți sacrifici propria fericire și împlinirea personală.

„Am înțeles că nu ai nevoie să faci niciun compromis în viața ta, doar pentru a da bine în ochii lumii, pentru a nu mă face de râs, pentru a arăta că nebunia și disperarea mea de a avea o familie perfectă se poate realiza, dar nu merită, avem o singură viață și trebuie să o trăim.”, mai spune ea în cadrul aceleiași emisiuni. 

Citește și: Busu, enervat la culme de anumiți meteorologi din România: „Se băteau câmpii cu grație, nu mai băgați panica în oameni.” Cum va fi vremea în weekend



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel