Busu, enervat la culme de anumiți meteorologi din România: „Se băteau câmpii cu grație, nu mai băgați panica în oameni.” Cum va fi vremea în weekend

Data publicării:
Busu, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Busu, captură video Youtube/ La Măruță

Busu s-a arătat a fi complet iritat de prognozele meteo care se fac la anumite posturi de televiziune. 

Busu a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde vine deja de ceva timp în fiecare vineri, pentru a face previziunile meteorologice pentru weekend-ul care urmează, dar și pentru a dezbate diferite lucruri și subiecte la zi. Totuși, de această dată, până să vorbească despre vreme și vremuri, vedeta de la Pro TV și-a dorit să tragă un semnal de alarmă asupra informațiilor care se răspândesc în momentul actual cu privire la temperaturile din termometre. 

„M-am uitat pe la alte televiziuni și la un moment dat erau niște titluri „vine un frig cumplit”, e o prosteală fără margini. Între 4 și 12 grade e frig cumplit? Se băteau câmpii cu grație, vine ciclonul care aduce frig cumplit. Ce aveți, fraților? Mă, copilași, sunteți cu pământul la nervi, ce aveți? Mai ușor cu panica asta, sunt rușii la graniță, sunt probleme în țară, nu mai băgați și voi panica în oameni, lăsați-i să stea liniștiți măcar din punctul ăsta de vedere, m-a enervat rău.”, a declarat Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Citește și: Golden Buzz la Românii au Talent. Andra nu s-a putut opri din plâns: „M-a emoționat cel mai mult în 14 sezoane, tremură sufletul în mine”

Cum va fi vremea acest weekend

Astfel, chiar dacă weekendul 17-18 februarie aduce în termometre temperaturi ceva mai scăzute și o vreme mai mohorâtă față de cum am experimentat zilele trecute, meteorologul de la Pro TV spune că, în continuare, ne bucurăm de niște grade semnificativ mai mari, față de cum ar trebui să avem, de fapt, în această perioadă din an. 

„Sâmbătă avem între 8-16 grade, deci e ceva.. primăvară, temperaturi care se apropie de aprilie, depășesc normele lui martie, duminică vom avea 8-15 grade, deci tot foarte cald, luni 4-14 grade, o scădere „mare” de temperatură. Ce scădere, frate? Încă suntem peste media temperaturile, acum ar trebui să avem 5 grade maximă națională, hai să spunem 6 cu generozitate, ca să ne înțelegem.”, a continuat Busu.

Citește și: Prima reacție a Roxanei Nemeș, după ce a fost umilită public de Cristi Mitrea, pentru parcursul de la Survivor All Stars: „Într-o lume rea, sper să..”

Ne așteaptă ploi în weekend, dar și la începutul săptămânii următoare

Mai mult, dacă sâmbătă, vremea va fi doar parțial închisă, cu șanse minime de precipitații, ploile vor fi mai proeminente începând de duminică, dezvăluie Busu, și vor continua să cadă și la începutul săptămânii următoare. 

„Pot să zic și eu „Dragilor, nenorocire, mâine sunt 16 grade în Vestul țării, ce ne facem?” Ce-i asta frate? Sâmbătă plouă tot așa Est-Sud, niște stropi de ploaie.

Duminică ploile vin cam în toată țara, poate că Vestul o să scape, luni ploile se extind în toată România și marți cred că tot cam așa e”, mai spune îndrăgitul meteorolog. 

VEZI și: Cafeaua face minuni pentru sănătate. Mihaela Bilic: „Stimulează tot, memoria, gândirea, capacitatea de efort”. Câte cești trebuie să consumi pe zi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel